وزیر آموزش و پرورش:

بیش از مدرسه سازی به فرهنگ مشارکت و مدرسه سازی نیازمندیم

۱۳۹۹/۰۴/۰۷ - ۱۳:۴۴:۳۰
کد خبر: ۱۰۲۰۸۸۸
بیش از مدرسه سازی به فرهنگ مشارکت و مدرسه سازی نیازمندیم
وزیر آموزش و پرورش در آئین تکریم و رونمایی از کتاب خیر مدرسه ساز زهرا گیتی نژاد با بیان اینکه خیرین می‌‌کوشند از آلام جامعه بکاهند و زندگی بهتری را برای مردم رقم بزنند و رنج آنها را کاهش دهند، اظهار کرد: بیش از مدرسه سازی به فرهنگ مشارکت و مدرسازی نیازمندیم.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، محسن حاجی میرزایی درآئین تکریم و رونمایی از کتاب خیر مدرسه ساز خانم زهرا گیتی نژاد که در هتل پارسیان و با حضور جمعی از خیرین مدرسه ساز برگزار شد، با گرامیداشت دهه کرامت و ولادت باسعادت حضرت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه سلام الله علیها، اظهار کرد: هرگاه در جمع خیرین قرار می‌گیرم به حال خیرین غبطه می‌خورم و عمیقا از تلاش‌های ارزشمند خیرین قدردانی می‌کنم.

وی افزود: دولت جمهوری اسلامی نیز ضمن قدردانی از کار خداپسندانه خیرین با تخصیص سه هزار و۳۵۰میلیارد تومان، خیرین را در امر مدرسه سازی همراهی می‌کند.

حاجی میرزایی تصریح کرد: خیرین می‌کوشند از آلام جامعه بکاهند و زندگی بهتری را برای مردم رقم بزنند و رنج آنها را  کاهش دهند بنابراین هیچ کاری برتر از کار خیرنیست.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در میان همه کارهای خیر، امر مدرسه سازی متمایز است زیرا هرجا سخن از تمدن سازی  و فرهنگ سازی و توسعه و پیشرفت است سه ابزار کلیدی به عنوان شکل دهنده تمدن انسانی وجود دارد؛ چشم برای دیدن، گوش برای شنیدن و قلب برای اندیشیدن و این موضوع در فرهنگ دینی ما هم وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: آنچه که در دنیا  به عنوان تمدن می‌شناسیم محصول این ۳ابزار کلیدی است زیرا  بدون این عناصر تمدنی شکل نمی‌گیرد و آینده‌ای رقم نخواهد خورد انسان‌ها هنگامی متولد می‌شوند چیزی نمی‌دانند اما این سه ابزار انسان را شکل می‌دهد، جوامع را می‌سازد و فرهنگ‌ها را پربار می‌کند.

وی با بیان اینکه مدرسه دارای جایگاهی است که بالاترین مشروعیت را برای تغذیه این سه ابزار پیشرفت را دارد، گفت: خانواده و جامعه نیز تغذیه کننده این ابزارها هستند اما مدرسه در سال‌های طولانی در قالب یک برنامه با امکان ارزیابی، دانش‌آموز را تحت تعلیم قرار می‌دهد و افراد بهترین ساعات عمرشان را در اختیار مدرسه قرار می‌دهند.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اشاره به اینکه آینده در مدرسه شکل می‌گیرد و خیرین مدرسه ساز در واقع آینده سازی را انتخاب کردند، اظهار کرد: مدرسه یک ساختمان نیست بلکه رفیع‌ترین بنای زندگی انسان و جامعه است مدرسه باید انسان را برای بهتر زیستن آماده کند و افراد را خوداتکا و توانمند تربیت کند و این ماموریت اصلی ما است.

عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه تلاش می‌کنیم نسلی توانمند، کارآمد، خلاق و تمدن ساز را پرورش دهیم، گفت: بیش از آنکه به مدرسه سازی نیازمند باشیم به نهادینه کردن فرهنگ مدرسه سازی احتیاج داریم.

وی بر ترویج فرهنگ خیری تاکید و اظهار کرد: ما به فرهنگ مشارکت، همدلی و مسئولیت پذیری اجتماعی نیازمندیم لذا طرح آجر به آجر را راه‌اندازی کردیم تا همه افراد جامعه امکان مشارکت در مدرسه سازی را داشته باشند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: شیوع بیماری کرونا در کنار همه محدودیت‌هایی که ایجاد کرد، خانواده‌ها را درگیر فضای آموزش و مدرسه کرد لذا ما باید از این پیوند استفاده کنیم تا زمینه را برای مشارکت جدی آنها در امر مدرسه سازی فراهم کنیم.

وی در پایان با اشاره به فعالیت‌های خیریه خانم گیتی نژاد گفت: در طول دوره مسئولیتم در تعلیم و تربیت هرجا که سخن از مدرسه سازی است، یکی از پاهای ثابت و متعهد خانم گیتی نژاد است، به این شخصیت بزرگ غبطه می‌خورم و قدردان تلاش‌های وی هستم.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز