آموزش‌ مجازی توانایی جبران ۵۰ درصد از ظرفیت‌های آموزش‌های حضوری را دارا هستند

۱۴۰۰/۰۱/۱۵ - ۱۱:۲۳:۲۵
کد خبر: ۱۱۵۹۷۱۰
آموزش‌ مجازی توانایی جبران ۵۰ درصد از ظرفیت‌های آموزش‌های حضوری را دارا هستند
وزیر آموزش و پرورش در آیین بهره برداری از مجتمع آموزشی ورزشی المهدی(عج) با حضور معاون اول رئیس جمهور گفت آموزش‌های مجازی در بهترین حالت توانایی جبران تنها ۵۰ درصد از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های آموزش های حضوری را دارا هستند.

به گزارش برنا؛  محسن حاجی ‌میرزایی در آیین بهره برداری از مجتمع آموزشی ورزشی المهدی(عج) که روز شنبه با حضور معاون اول رئیس جمهور در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا نظام تعلیم و تربیت را با بزرگترین چالش قرن مواجه ساخته است اظهار کرد: در نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا نگرانی خانواده‌ها و متولیان امر بهداشت موجب تعطیلی مدارس کشور شد لیکن در یک سال اخیر مطالعات گسترده ای انجام و مخاطرات دوری دانش آموزان از فضای مدرسه و کلاس درس را آشکار ساخت.

او با بیان اینکه آموزش‌های مجازی در بهترین حالت توانایی جبران تنها ۵۰ درصد از ظرفیت ها و قابلیت های آموزش های حضوری را دارا هستند گفت: کرونا ما را در برابر این واقعیت بزرگ که مدرسه غیر قابل جایگزین است و هیچ ابزاری نمی‌تواند جای معلم را بگیرد قرار داد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه انعطاف در روش ها و شیوه های آموزشی یک اصل ملی و جهانی است گفت: یکی از مخاطرات شیوع ویروس کرونا کم تحرکی دانش آموزان است، براساس مطالعات انجام شده بر روی بیش از ۱۳ میلیون دانش‌آموز در سراسر کشور مشخص شد که حدود ۳۰ درصد دانش آموزان اضافه وزن دارند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تحرک بدنی دانش آموزان یک اصل مهم است گفت: در راستای توسعه تحرک بدنی دانش آموزان امکان هایی را در ارائه آموزش‌های مجازی فراهم نمودیم و در کنار این، احداث سالن های ورزشی در نظام هم یک فعالیت آموزشی تربیتی و شخصیت پرداز است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، تربیت بدنی در کنار تربیت اعتقادی و سیاسی از یک نسبت یکسان برخوردار است گفت: ظرفیت هایی دانش آموزان بایستی متناسب با نیازهای بوم خود تقویت شود.

او با اشاره به افتتاح اولین هنرستان هنرهای اسلامی و ایرانی در مشهد مقدس گفت: هنرجویان هنرستان ها می آموزند که چگونه اثرگذار باشند و با مشارکت در تولید ملی به اقتصاد ملی یاری رسانند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ۳۶۰ رشته صنایع دستی فعال در هنرستان های سطح کشور و ۹۰ رشته فعال در هنرستان های استان خراسان رضوی گفت: اقتصاد با توانمندی ملی اوج می‌گیرد و اقتصادی که بر قابلیت‌های بومی استوار نباشد پایدار نخواهد بود.

این مقام مسئول با بیان این که گرایش دانش آموزان استان خراسان رضوی به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش پنج درصد بیشتر از میانگین کشوری است گفت: ورود به دانشگاه ها تنها یکی از مسیرهای شکوفایی استعدادهای دانش آموزان است لذا امیدواریم افتتاح این دست هنرستان‌ها زمینه‌ساز توسعه مهارت و توانمندی های دانش آموزان باشد.

نظر شما