معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران ؛

افزایش جمعیت و توسعه مناطق صنعتی، کمیت و کیفیت آب حسن‌آباد را تهدید می کند

۱۳۹۸/۰۹/۱۳ - ۱۴:۱۰:۱۶
کد خبر: ۹۳۲۰۹۰
افزایش جمعیت و توسعه مناطق صنعتی، کمیت و کیفیت آب حسن‌آباد را تهدید می کند
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران گفت: افزایش جمعیت شهری، توسعه زندان‌ها، احداث شهرک صنعتی پوشاک و شهر فرودگاهی، کمیت و کیفیت آب حسن‌آباد فشافویه را تهدید می کند.

به گزارش خبرگزاری برنا لز تهران؛ فرشاد صبحی با بیان اینکه انتقال آب از سدهای استان تهران به حسن آباد فشافویه به دلیل مسافت زیاد و وجود آراد کوه امکان‌پذیر نیست، افزود: وجود گردنه حسن آباد و آراد کوه و فاصله زیاد دسترسی به آب های سطحی، امکان ایجاد خط لوله انتقال آب از سدها را تقریبا غیر ممکن ساخته است و تنها منبع تامین آب این بخش جنوبی استان تهران، منابع زیرزمینی است.

وی عنوان کرد: منابع آب‌های زیرزمینی در بخش حسن‌آباد به دلیل مجاورت با مناطق کویری و دشت های نمکی دارای املاح و سختی بیشتری نسبت به مناطق دیگر تهران است و مشکلات خاص خود را دارد به همین جهت، افزایش جمعیت و توسعه مناطق صنعتی در این بخش موجب کاهش بیش از پیش کیفیت و کمیت آب آشامیدنی می شود.

صبحی اظهار داشت: با توجه به این امر طرح جداسازی آب شرب از آب بهداشتی و طرح احداث آب شیرین‌کن در شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران برای این منطقه مطرح است که در آینده‌ای نزدیک اجرا خواهد شد.

وی به کیفیت آب سایر بخش‌های شهرستان ری اشاره کرد و گفت: خوشبختانه دولت تدبیر و امید در حوزه آب شرب شهرستان‌های استان تهران گام‌های خوبی برداشته به طوری که بسیاری از مناطق جنوبی پایتخت به آب سدهای ماملو و کرج متصل شده‌اند.

صبحی یادآور شد: هم اکنون قیامدشت ۱۸ لیتر در ثانیه، خاور شهر ۸۰ لیتر در ثانیه از سد ماملو و باقرشهر نیز ۸۰ لیتر در ثانیه از سد کرج آب برداشت می‌کنند.

وی با بیان اینکه میزان تولید و مصرف آب آشامیدنی در بخش کهریزک هم اکنون سر به سر است، یادآور شد: منابع تامین آب شرب بخش کهریزک از منابع زیرزمینی است و در زمان‌های اوج مصرف از ادارات آب اسلامشهر و چهاردانگه کمک گرفته می شود تا مشترکان با کمبود آب مواجه نشوند.

صبحی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه سالانه چهار چاه به دلایل فنی و افت آب از مدار خارج می‌شود، افزود: حفر هر چاه به طور میانگین بین هفت تا ۱۰ میلیارد ریال هزینه دارد که باید هزینه‌های ایجاد خط انتقال، خرید انشعاب برق، ساخت اتاقچه و محصورسازی را نیز به آن اضافه کرد.

وی عنوان کرد: میانگین برداشت آب از چاه‌ها در حدود ۱۵ لیتر در ثانیه است که با احتساب هزنیه‌های نگهداری و حفر چاه، هزینه بهایی که مشترکین به اداره آب می‌دهند، بهای بسیار ناچیزی است.

معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران با توجه به کاهش منابع آب زیرزمینی و هزینه‌های بالای استحصال، انتقال و تصفیه، از تمامی مشترکان خواست در مصرف آب صرفه جویی کنند.

صبحی در پایان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران بخش عمده جنوب تهران از جمله مناطق15، ۱6، ۱9، ۲۰ و بخش های کوچکی از منطقه 17و18 شهرداری را زیر پوشش دارد، افزود: این اداره با داشتن یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر خط انتقال آب شرب و یکهزار و ۸۰ کیلومتر شبکه فاضلاب یکی از بزرگترین شرکت های آبفای استان تهران محسوب می‌شود.

شرکت آب و فاضلاب منطقه ۶ تهران با دارا بودن ۲۵۰ هزار مشترک خانگی در حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر از مردم کلان‌شهر تهران و پنج شهر کهریزک، باقرشهر، حسن آباد فشافویه، قیامدشت و خاورشهر را زیر پوشش دارد.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز