ویروسی که به رگ های مغزی حمله ور می شود!

۱۳۹۹/۰۶/۱۶ - ۰۸:۰۸:۳۷
کد خبر: ۱۰۵۴۱۳۹
آقا میری گفت: ویروس کرونا همانند هر عامل میکروبی و ویروسی می‌تواند به سیستم اعصاب مرکزی و محیطی و رگ های مغزی حمله کند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ سید حسین آقا میری متخصص مغز و اعصاب بیمارستان امام حسین درباره تاثیر کرونا بر روی دستگاه عصبی مرکزی و محیطی مغز گفت:  باتوجه به این که اپیدمی کرونا از زمان پیش بینی شده طولانی‌تر شده در حال حاضر نمی‌توان بیش از این درمان بیماران را به تعویق انداخت بنابراین بیمارانی که دچار تنگی عروقی هستند و افرادی که به هر دلیلی ریسک بالای سکته مغزی دارند باید درمان‌های لازم را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی دریافت کنند.

آقا میری  افزود: ویروس کرونا همانند هر عامل میکروبی و ویروسی می‌تواند به سیستم اعصاب مرکزی و محیطی حمله کند، ویروس کرونا از طریق عروق خونی یا هماتولوژیک می‌تواند در سیستم عصبی و مغز عوارض جبران ناپذیری ایجاد کند، کووید ۱۹ از طریق مجاورتی به شکلی که سیستم تنفسی فوقانی و سینوس‌ها را درگیر کند، از قاعده جمجمه میزبان خود عبور کند و به مغز می‌رسد.

او خبر داد: در دوره پاندمی ویروس کرونا، دیده شده مبتلایان جوانانی بدون هیچ ریسک فاکتوری بعد از ابتلا به کرونا دچار سکته‌های مغزی شده اند و نکته اینجاست که غالبا این سکته‌ها عروق بزرگ خونی را نیز درگیر کرده است، تولید سم اینتر لوکین یکی دیگر از عوارض ویروس کووید ۱۹ است. در مواردی دیده شده است که این سم پس از ابتلای فرد به کرونا به سلول‌های مغزی می‌رسد و نوعی مسمومیت مغزی را ایجاد می‌کند

 آقا میری گفت: یکی از عوارض این نوع مسمومیت مغزی احساس گیجی یا کاهش سطح هوشیاری است. ویروس کرونا می‌تواند به اعصاب محیطی نیز حمله و ایجاد نروپاتی کند به شکلی که در ادامه باعث ایجاد ضعف در سایر اندام‌ها شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز