معاون اول قوه قضاییه؛

دشمن ما امروز ذلیل، مستاصل و سرگردان شده است

۱۳۹۸/۰۶/۳۰ - ۱۲:۳۴:۴۱
کد خبر: ۹۰۰۷۵۴
دشمن ما امروز ذلیل، مستاصل و سرگردان شده است
معاون اول قوه قضائیه گفت: دشمن امروز ذلیل، مستاصل و حیران و سرگردان شده؛ ولی مردم عزیز، مقاوم و شهید پرور و دارای برنامه ایران می‌دانند چکار کنند و برنامه آن‌ها روشن است و سرگردان و حیران نیست.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، آیین تکریم و معارفه رئیس سازمان بازرسی کل کشور با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای معاون اول قوه قضاییه برگزار شد.

معاون اول قوه قضاییه در این مراسم ضمن تسلیت ایام عزاداری امام حسین (ع) و گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: باید ببینیم در طول این چهل سالی که از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته چه اتفاقاتی افتاده است. در هشت سال دفاع مقدس همه استکبار جهانی از شرق و غرب با همه تجهیزات نظامی و تبلیغات رسانه‌ای و با همه ستون پنجم و با تمامی سلاح‌های میکروبی و غیرمیکروبی آمدند و علیه مردم تازه انقلاب کرده وارد میدان شدند. همزمان با تحمیل جنگ همه جانبه برای حمایت از صدام علیه ایران، یک جنگ داخلی تمام عیار را هم در داخل کشور و عموما در مناطق مرزی براه انداختند.

وی افزود: دشمن امروز ذلیل، مستاصل و حیران و سرگردان شده؛ ولی مردم عزیز، مقاوم و شهید پرور و دارای برنامه ایران می‌دانند چکار کنند و برنامه آن‌ها روشن است و سرگردان و حیران نیست. مردم کمافی السابق و بلکه بهتر و بیشتر منسجم و معتقد و جوان‌ها اعتقادشان راسخ و گوش به فرمان رهبری هستند و در مقابل این همه ظلم و جنایتی که شده است، ایستادگی کرده‌اند و مقاومت می‌کنند.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: دشمن بزرگان و سرمایه‌های بسیار بزرگ انسانی را از ما گرفت. تک تک شهدای ما هرکدام یک سرمایه عظیم برای کشور بودند که دشمن از ما گرفت؛ اما آیا او به هدفش رسید یا ما جلو رفتیم؟ مهم این است که ما به هدفمان نزدیک‌تر شدیم و او از هدفش دورتر شده است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: ده‌ها و صد‌ها تریبون‌های تبلیغاتی را به اشکال و زبان‌های مختلف علیه این کشور به راه انداختند. ببینید چقدر شبکه ماهواره‌ای تلویزیونی و رادیویی فعال علیه انقلاب اسلامی داریم؛ چقدر در فضای مجازی علیه نظام و مردم به طرق مختلف کار می‌کنند؛ چقدر دشمن از ستون پنجمش از اول انقلاب تا حالا استفاده کرده و تلاش می‌کند، ولی از هیچکدام از این‌ها طرفی نبسته است.

وی ادامه داد: دشمن به زعم باطل خودش یک راه برایش باقی مانده است که آنچنان فشار اقتصادی را بر مردم زیاد و صبر و توان مردم را لبریز کند تا از ناحیه فشار اقتصادی و فشار بر معیشت مردم، آن‌ها را به ستوه بیاورد تا دست از استقامت و حمایت از نظام و ارزش‌های خود بردارند.

معاون اول دستگاه قضا گفت: آن زمان که از لحاظ ظاهری چیزی نداشتیم، ایستادیم و موفق شدیم؛ امروز که هم لطف خدا بیشتر است و انسان دارد آثار آن را می‌بیند و هم مردم آگاهی بیشتری پیدا کرده‌اند و هم امکانات و تجهیزات بیشتر شده است، قطعا بر دشمن پیروز خواهیم شد. البته ما صرفا روی امکانات و تجهیزات حساب نمی‌کنیم؛ آن چیزی که سرمایه اصلی است همان مردم، ایمان، توکل و اعتماد به وعده‌های الهی است؛ ولی به هر تقدیر تجهیزات و امکاناتی که در اختیار مومن باشد بهتر می‌تواند از آن استفاده کند.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: مایی که امروز روی این صندلی‌ها نشسته‌ایم مدیون خون امام حسین (ع)، یارانش و همه شهدایی که از اول اسلام تا به امروز شهید شده‌اند، هستیم و این گردونه چرخیده و در عصر حاضر این افتخار برای من و شما پیش آمده که نائب امام زمان، یک شخصیت وارسته و علیم و حکیم رهبری ما را به عهده بگیرد و این برای ما افتخار است و رنج خانواده شهدا و جانبازان و ایثارگران و آزادگان همه بر دوش ما سنگینی می‌کند.

وی تصریح کرد: سازمان بازرسی کل کشور یک سازوکاری است که در قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران با اختیاراتی که به آن داده شده، تعبیه گردیده است. این سازمان را زیر نظر رئیس قوه قضاییه گذاشتند که بتواند با استقلال تام عمل کند و این سازوکار برای نظارت و بازرسی و جلوگیری از کجی‌ها، شاید در دنیا کم نظیر و یا بی نظیر باشد.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به اصل ۱۷۴ قانون اساسی که اساس سازمان بازرسی کل کشور است و مبتنی بر وظایفی است که قانون اساسی به قوه قضاییه داده است، بیان داشت: در این اصل بر وظایف سازمان بازرسی دایر بر نظارت بر حسن جریان امور و اجرای صحیح قوانین تصریح شده است. بر این اساس سازمان بازرسی کل کشور با آن توسعه وسیعی که برای ان پیش بینی شده، می‌تواند برای حسن اجرای امور دخالت کند و ماموریت داشته باشد.

وی ادامه داد: در مهرماه سال ۶۰، اولین قانون در خصوص سازمان بازرسی کل کشور و تشکیلات آن نوشته شد. از آن تاریخ تاکنون، این قانون سه بار اصلاح شده است؛ یک بار در سال ۷۵، یک بار در سال ۸۷ و آخرین آن در سال ۹۳.

معاون اول دستگاه قضا بیان داشت: بر این اساس سازمان بازرسی کل کشور اختیارات قابل توجهی پیدا کرده؛ ازجمله در جهت بکارگیری نیرو‌های انسانی اختیارات خوبی دارد و به خیلی جا‌ها اجازه نمی‌دهند از بازنشسته‌ها استفاده کنند؛ اما به اینجا اجازه می‌دهند. از لحاظ بودجه‌ای نسبتا در طول سالیان مختلف و همین الان هم شرایطش به نسبت خوب است و از سایر اختیارات خوبی هم برخوردار است.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای افزود: امروز، میدان جنگ، میدان اقتصادی است و دشمن به این موضوع اتکا کرده و امید بسته و به زعم خودش هر روز فشار را زیادتر می‌کند و بانک‌های دولتی، خصوصی، بانک مرکزی وهمچنین افراد و شرکت‌ها را تحریم می‌کند و آمریکا مستقیما به این کشور و آن کشور فرستاده می‌فرستد و آن‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد. این فرستاده سراغ بانک‌ها و اشخاص و شرکت‌ها می‌رود و می‌پرسد چه چیزی از ایران می‌خواهی بخری و چه چیزی می‌خواهی بفروشی.

وی ادامه داد: متاسفانه بعضی از افراد در داخل هم آگاهانه یا ناآگاهانه درهمان خواست دشمن در مسائل معیشت مردم و مسائل اقتصادی عمل می‌کنند و در این شرایط باید ببینیم سازمان بازرسی چه نقشی را می‌تواند ایفا کند؟

معاون اول دستگاه قضا یادآور شد: امروز برای مقابله با این جنگ اقتصادی دشمن به راهکار‌ها و برنامه‌های عملیاتی برای اجرای راهبرد‌ها نیاز داریم. ما نمی‌توانیم در زمان جنگ مثل غیر زمان جنگ عمل کنیم و تصمیم بگیریم و مسائل اداری را اداره کنیم. زمان جنگ است و قانون جنگ باید در موردش اجرا و تصمیم زمان جنگی باید برای آن گرفته شود.

حجت الاسلام و المسلمین اژه‌ای اظهار کرد: امروز یکی از مواردی که سازمان بازرسی کل کشور می‌تواند در آن نقش بزرگی ایفا کند، این است که بتوانیم در این جنگ اقتصادی که دشمن تحمیل کرده، هرچه بیشتر توان تولید داخلی و کیفیت وکمیت را بالاتر ببریم و نه تنها اتکای ما به نفت کم شود، بلکه از شرایطی که دشمن بوجود آورده است، استفاده کرده و در بسیاری از امور خودکفا شویم.

وی بیان داشت: باید بررسی شود که چکار کنیم که به تولیدکنندگان در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات بیشتر بتوانیم کمک کنیم. امروز باید ببینیم چگونه به مدیرمان یاد دهیم که اگر اشکال و نقصی در قانون هست، ما هم به کمک شما می‌آییم تا متناسب با وضعیت الان تصمیم بگیریم. اگر مدیری راه را بلد نیست، شما که اشراف دارید و اطلاعات دارید و از مسائل مشابه در کل کشور مطلع هستید، باید ببینید چگونه می‌‎توانید این مدیر را راهنمایی کنید تا بهتر بتواند خدمت رسانی کند و اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم، دشمن را در این مرحله عقب خواهیم برد.

نظر شما