گلایه های ضرغامی از شهرداری تهران در حوزه گردشگری/ یک تابلوی تبلیغات گردشگری نداریم

۱۴۰۱/۰۷/۱۲ - ۱۱:۴۷:۲۹
کد خبر: ۱۳۸۳۴۳۴
گلایه های ضرغامی از شهرداری تهران در حوزه گردشگری/ یک تابلوی تبلیغات گردشگری نداریم
وزیر گردشگری گفت: اگر کل تهران را بگردیم بنر اطلاع رسانی برای معرفی اماکن گردشگری نمی بینیم، هنوز نماینده مشخصی را برای برقراری ارتباط با مدیریت شهری در زمینه گردشگری نداریم که بتوانیم هماهنگی ها را انجام دهیم.

به گزارش خبرنگار گردشگری خبرگزاری برنا، سید عزت الله ضرغامی در نود و چهارمین جلسه شورای شهر تهران با اشاره به اینکه زمینه همکاری در عرصه گردشگری فراوان است، گفت: جایگاه گردشگری با توجه به مزیت های نسبی فوق العاده و بی‌نظیر تهران، شایسته نیست.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه گردشگری در کشور در طول سال‌های اخیر به یک بیمار تبدیل شده است، گفت: گردشگری ارزش بالایی در سرمایه گذاری دارد، از جمله مسائلی که در وزارت خانه با توجه به تجربه طولانی مدیریت خود مطرح کردم نظام مسائل وزارت میراث فرهنگی بود که ۲۰ محور مهم احصا شد که باید حل شود و حوزه های مأموریتی رونق بگیرند.

وی ادامه داد: گردشگری امری فرابخشی است و تمام دستگاه های حاکمیتی، دولت، عمومی و خصوصی باید در کنار هم کار کنند تا گردشگری که فوق العاده اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، علمی و سیاسی است رونق پیدا کند و کمتر بخشی وجود این حالت منشوری و متکثر را دارد.

ضرغامی با بیان اینکه ۱۲ تفاهم نامه با تمام دستگاه های مرتبط منعقد شده است، یادآور شد: ده‌ها طرح مشترک به نتیجه رسیده که بر اساس آن می توانیم زیرساخت های گردشگری را سامان دهیم. در هفته گردشگری نیز در این راستا پنج تفاهم نامه منعقد شد.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه شهرداری تهران به تنهایی یک دولت است، گفت: شهرداری به عنوان یک مجموعه جامع و کامل می تواند مسائل را به تنهایی حل و فصل کرده و تصمیمات را به مرحله اجرا برساند.

وی اضافه کرد: تهران به تنهایی می تواند قطب گردشگری کشور باشد. امسال با پیگیری هایی که صورت گرفت شاهد رشد جهشی بودیم که به هیچ عنوان قابل مقایسه با گذشته نیست. اگر ۲۰ درصد از ظرفیت مراکز اقامتی در سال‌های قبل تکمیل می شد امسال به ۸۰ درصد رسیده است.

ضرغامی با بیان اینکه هر آنچه امور را تسهیل می کند، باید انجام شود تا بخشی از نیاز گردشگری برآورده شود، تصریح کرد: طرح گردشگری ارزان قیمت آماده شده و مرحله به مرحله اجرایی می شود و تمام فاکتورها از جمله خوراک و اقامت و دیگر بخش ها مشخص شده است. مهمانسراهای تهران را می توانیم بر اساس این طرح رونق دهیم و ظرفیت اقامتی آنها را تکمیل کنیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: از ۹ میلیون گردشگر که وارد می شوند سه میلیون نفر در تهران مستقر هستند اما اگر کل تهران را بگردیم بنر اطلاع رسانی برای معرفی اماکن گردشگری نمی بینیم.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه از لحاظ معماری شاهد هستیم که در شلوغ ترین محلات ناگهان به فضاهایی می رسیم که محل توقف و استراحت است، یادآور شد: ما در بازار موارد مشابه فراوانی را داریم که این معماری سنتی و ارزش های تمدنی ماست که به فراموشی سپرده شده است.

ضرغامی تأکید کرد: باید سهمیه ای را برای معرفی اماکن گردشگری تهران در تابلوهای تبلیغاتی اختصاص دهیم تا بتوانیم نشاط را برای مردم فراهم کنیم. ما معرفی ظرفیت ها را جز در برخی مناطق شاهد نیستیم؛ لذا باید تبلیغات وسیعی صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل باید اتوبوس هایی را با طراحی زیبا برای جابجایی گردشگران در تهران اختصاص دهیم، اظهار کرد: ما شاهد چنین مواردی نیستیم در حالی که در دیگر کشورهای دنیا وجود دارد.

ضرغامی با تأکید بر اینکه در حوزه‌های زیربنایی و زیرساختی برای انجام اقدامات نیاز به مشوق و حمایت وجود دارد، یادآور شد: باید ببینیم گردشگری تا چه اندازه برای شهرداری اهمیت دارد؟ هنوز نماینده مشخصی را برای برقراری ارتباط با مدیریت شهری در زمینه گردشگری نداریم که بتوانیم هماهنگی ها را انجام دهیم.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با تأکید بر اینکه گردشگری تهران می تواند به اندازه ای رونق پیدا کند که اگر تعطیلات فرا رسید مردم در شهر بمانند تا از ظرفیت ها بازدید کنند، گفت: ما می‌توانیم گردشگری دانش آموزی را با ۱۵ میلیون نفر دانش آموز رونق دهیم که اگر این توسعه اتفاق بیفتد بخش مهمی از گردشگری کشور را پوشش می دهد. اگر شاهد تصاویر نامأنوس در مدارس هستیم به این دلیل است که خوراک فکری لازم برای دانش آموزان نداریم.

وی ادامه داد: باید ببینیم تا چه اندازه با بدنه نوجوانان و جوانان ارتباط داریم. دانش آموزان باید ۲۰ درصد از وقت آموزشی خود را بیرون از مدرسه بگذرانند که در اردوها خلاصه می شود.

ضرغامی با اعلام اینکه تهران به اندازه ای مهم و پر موضوع است که هرچه روی آن کار کنیم کم است، تأکید کرد: مدیریت شهری می تواند اقدامات مختلف را در زمینه گردشگری انجام دهد و هر موضوعی وجود داشت از ما مطالبه کند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه فضای سیاسی ما یکدست شده است، خاطرنشان کرد: باید از این فرصت استفاده کنیم تا شاهد دعواهای سیاسی بین خودمان نباشیم. هرجا اختلاف دید در جهان بینی داشتیم باید با هم صحبت کنیم و تهران را به بهشت ایران تبدیل کنیم.

انتهای پیام/

نظر شما