به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ گفتنی است بر اساس مطالعات صورت گرفته به راحتی می توان این ادعا را داشت که شیرین بیان یکی از بی ضرر ترین روشن کننده های پوست می باشد که استفاده از آن هیچ گونه ضرری برای پوست نخواهد داشت بلکه می‌تواند در درمان بسیاری از عارضه ها نیز موثر واقع شود به گونه‌ای که از این گیاه برای تهیه بسیاری است کرم‌های آرایشی روشن کننده نیز استفاده می شود.

جالب است بدانیم که شیرین بیان به عنوان یک مشتق ضدالتهاب موضعی شناخته شده است که می ‌تواند در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، بسیار  کاربرد داشته باشد   از این رو متخصصان زیبایی برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی مانند جای جوش آکنه و یا لکه های صورت از شیرین‌بیان استفاده می‌کنند.

بدیهی است که یکی از ماده های فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید می باشد که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست نیز شود.

باید در نظر داشت که ماده اصلی هیدروفوبیک آن که در اثر گرفتن عصاره شیرین ‌بیان به دست می ‌آید، گلابریدین است که روی پوست موثر می‌ باشد.

از سوی دیگر باید خاطرنشان کرد که شیرین بیان را می توان برای درمان انواع سرفه ها و همچنین درمان ورم مفاصل نیز استفاده کرد همچنین باید یادآور شد که مصرف شیرین بیان بسیار ملین است بنابراین افرادی که به یبوست مبتلا هستند با استفاده از این گیاه دارویی به راحتی می توانند یبوست را نیز درمان کنند.

پر واضح است که شیرین بیان تسکین دهنده بسیار قوی نیز می باشد بنابراین افرادی که به سرعت عصبانی می شوند و یا به افسردگی و استرس مبتلا هستند  با استفاده از شیرین بیان به راحتی می توان بیماری خود را درمان نمایند.

در خاتمه باید یادآور شد که شیرین بیان  در درمان برخی از ویروس‌ها مانند هرپس و هپاتیت A و یا دیگر عفونت ها نیز بسیار موثر واقع می شود.