روباه ها پستانداران همه چیز خواری هستند.روباه ها به خاطر پاهای بلند و باریک، هیکل لاغر اندام، بینی نوک تیز و دم پرپشتشان از دیگر اعضای خانواده ی بزرگ سگ سانان متمایز می شوند. این حیوان زندگی بسیار اجتماعی داشته و انعطاف زیادی در این زمینه دارد. آن ها در سراسر نقاط جهان یافت شده و رژیم غذایی متفاوت و متنوعی دارند. بیشتر روباه ها جثه ای به اندازه ی یک سگ متوسط دارند. از آن جایی که روباه ها در زمره ی سگ سانان ریز جثه قرار می گیرند بسیار سبک و چابک هستند. وزن یک روباه می تواند ۷۰۰ گرم تا ۱۱ کیلوگرم نیز باشد.روباه ها معمولاً در مناطق جنگلی زندگی می کنند اگر چه در کوهستان ها، چمنزارها و صحراها نیز گونه هایی از آن ها یافت می شوند. روباه ها خانه هایشان را به کندن نقب در زمین می سازند. این نقب ها که لانه ی روباه هستند مکان خنکی برای خوابیدن، پنهان کردن غذا و نگهداری از توله ها خواهد بود. در واقع این لانه فضای کافی برای روباه و بچه هایش را دارد و از چندین خروجی سود می برد که در صورت وارد شدن شکارچی از یک ورودی، روباه و توله هایش بتوانند از دیگر خروجی ها فرار کنند. روباه ها موجودات بسیار اجتماعی بوده و معمولاً به صورت گروهی زندگی می کنند. هر دسته از روباه ها معمولاً از چندین روباه نر و ماده و برادران و خواهران و فرزندان آن ها تشکیل خواهد شد. این پستاندار معمولاً در شب از لانه بیرون آمده و به شکار می پردازد. بدین ترتیب آن ها در طول روز می خوابند. البته این موضوع با توجه به مکان زندگی دسته ی روباه ها ممکن است تغییر کند.

لینک کوتاه خبر