دستگیری عامل ایجاد مزاحمت در شبکه های اجتماعی

دستگیری عامل ایجاد مزاحمت در شبکه های اجتماعی

رئیس پلیس فتا کهگیلویه و بویراحمد گفت: عامل ایجاد مزاحمت در شبکه اجتماعی روبیکا در استان شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان کهگیلویه و بویراحمد؛ سرهنگ سید مهدی عمران فر افزود: در پى اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه شخصی در شبکه اجتماعی روبیکا از طریق شماره تلفن وی اقدام به ارسال پیام‌هایی با مضامین غیر اخلاقی برای مخاطبین کرده، بلافاصله موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

رئیس پلیس فتا استان ادامه داد: ابتدا حساب کاربری شاکی از هک خارج و در اختیار وی قرار گرفت و پس از بررسی مستندات لازم ارائه شد.

وی اضافه کرد: با همکاری و پشتیبانی شرکت روبیکا متهم در یکی از استان‌های شمالی شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.

عمران فر یادآور شد: شهروندان توجه داشته باشند هنگام عضویت در شبکه‌های اجتماعی حتما احراز هویت دو مرحله‌ای را انجام دهند و هنگام عضویت در شبکه‌های اجتماعی، کد احراز هویت را به هیچ وجه نباید در اختیار دیگران قرار گیرد.

سرهنگ عمران فر گفت: متاسفانه افرادی که در این زمینه دسترسی به اکانت شبکه اجتماعی از آنان گرفته می‌شود، کد احراز هویت خود را به صورت نادانسته در اختیار دیگران قرار داده اند یا با نصب بد افزار‌هایی که در فضای مجازی دست به دست می‌شوند، زمینه دسترسی به اطلاعات شخصی و پیامک‌های دریافتی خود را به مجرمان سایبری داده اند.

وی از شهروندان خواست، هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را به نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش دهند.

انتهای پیام 

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس رای موافق و رای مخالف

وبگردی

    نظر شما

    پربیننده‌ترین اخبار گوگل نیوز

    مهمترین اخبار

    آخرین اخبار گوگل نیوز

    اخبار برگزیده