سردار سلیمانی در بازدید از مناطق سیل زده شوش؛

تا آخرین لحظه در کنار سیلزدگان خواهیم بود

۱۳۹۸/۰۱/۳۰ - ۱۵:۵۱:۰۶
کد خبر: ۸۳۶۰۴۳
تا آخرین لحظه در کنار سیلزدگان خواهیم بود
فرمانده سپاه قدس در جمع مردم شوش گفت: همه ما با هر زبان و گویش با هم برادریم و کنار هم خواهیم بود اینکه بگوییم هیچ کاری در مناطق سیل زده صورت نگرفته بی انصافی است.
 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، سردار سرلشکر« قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، روز جمعه با حضور در روستای مزرعه سه بخش شاوور شهرستان شوش در جمع مردم سیل زده افزود: رهبر معظم انقلاب از تمام مشکلات مناطق سیل زده خبر دارند. 
وی داعش و جنگ را بحران دانست و گفت: سیل بحران نیست و می توان با بسیج امکانات مشکلات ناشی از آن را برطرف کرد. 
سردار سلیمانی که با زبان عربی با سیل زدگان سخن می گفت، افزود: تمام مردم از عرب، لر، کرد، بلوچ، ترک و سایر اقوام برای کمک به سیل زدگان استان های لرستان و خوزستان آمده اند که به آنها افتخار می کنیم. 
فرمانده نیروی قدس سپاه با بیان اینکه مردم شوش ارادت خاصی به امیرالمومنین و اهل بیت(ع) دارند، بیان کرد: مردم این شهرستان در اربعین حسینی خدمات زیادی به زائران ارایه می کنند که جای قدردانی دارد. 
وی با اشاره به حضور همیشگی مردم شوش در صحنه ایستادگی و جهاد افزود: بیشترسیل زدگان از خدمات سپاه، ارتش و نیروهای مسلح قدردانی کردند درحالیکه از بدقولی برخی مسئولان گله داشتند. 
سردار سلیمانی با بیان اینکه عرب ها خیمه گاه ما هستند و به وجود آنها افتخار می کنیم، گفت: همه ما با هر زبان و گویش با هم برادریم و کنار هم خواهیم بود. 
وی افزود: اینکه بگوییم هیچ کاری در مناطق سیل زده صورت نگرفته بی انصافی است البته کوتاهی هایی شده ولی هرگز به این مناطق بی توجهی نشده است. 
اهالی روستای مزرعه سه، با یزله (پایکوبی) عربی به استقبال سردار سلیمانی رفتند. 
سردار احمد خادم سید الشهدا فرمانده قرارگاه کربلا در جنوب غرب کشور، سردار سلیمانی را در بازدید از مناطق سیل زده شوش همراهی می کرد. 
سردار سلیمانی پس از بازدید از مناطق سیل زده بخش شاوور شوش با سیل زدگان این منطقه گفت و گو کرد. 
وی پیش از حضور در روستاهای سیل زده شوش در شعیبه شوشتر نیز حاضر شده بود. 
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دیروز پنجشنبه نیز از مناطق سیل زده شادگان در جنوب خوزستان دیدن کرده بود. 
طغیان رودخانه های کرخه، دز و کارون تاکنون سبب آبگرفتگی بیش از 270 روستا و بیش از یکصد هزار هکتار از زمین های کشاورزی در خوزستان شده و حدود 400 هزار نفر در معرض خطرات ناشی از این سیلاب قرار گرفتند. 
 

نظر شما