مکانیزه شدن کشاورزی زیمبابوه با تراکتورهای ایرانی شتاب می گیرد

۱۴۰۱/۰۳/۰۱ - ۱۲:۳۸:۲۵
کد خبر: ۱۳۳۱۶۳۵
مکانیزه شدن کشاورزی زیمبابوه با تراکتورهای ایرانی شتاب می گیرد
رئیس گروه دوستی زیمبابوه و ایران، کاردار اول سفارت و تعدادی از نمایندگان مجلس زیمبابوه از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بازدید کردند.

 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی،  رئیس گروه دوستی زیمبابوه و ایران در حاشیه این بازدید گفت: اقتصاد زیمبابوه بر بخش کشاورزی استوار بوده و برای رشد و توسعه کشاورزی و به تبع آن اقتصاد و امنیت غذایی کشور زیمبابوه، مجموعه تراکتورسازی می تواند نقش کلیدی داشته باشد.

شامو وبستر کوتی وان  با اشاره به قابلیتهای خطوط تولیدی تراکتورسازی افزود: بهره مندی از این توانمندی ها خواسته و نیاز کشور زیمبابوه هست که امیدواریم با همکاری دو جانبه زیمبابوه و ایران بزودی شاهد محقق شدن این امر و حضور تراکتورهای ایرانی در مزارع کشورمان باشیم

وی اضافه کرد: برای رونق صنعت کشاورزی، کشاورزان زیمبابوه به تجهیزات مدرن و توسعه مکانیزاسیون نیاز دارند که این امر با توسعه روابط دو کشور در قابل مجموعه ای مانند تراکتورسازی مطمئنا محقق خواهد شد.

کوتی وان با بیان اینکه اکثر مردم کشور زیمبابوه در حوزه کشاورزی فعالیت می کنند افزود: ما امیدواریم از تولیدات عظیم مجموعه تراکتورسازی ایران در افزایش قدرت کار مردم  و تولیدات کشور زیمبابوه در سایر بخش استفاده کنیم و تراکتورسازی می تواند نقش اصلی درگسترش روابط وتولیدات کشورمان داشته باشد.

رئیس گروه دوستی دو کشور تاکید کرد: در حال حاضر زیمبابوه کشت مزارع انواع میوه در کنار تولید تنباکو و توسعه  معادن غنی را در اولویت قرار داده تا بتواند با تحرمیهای اعلام شده بر علیه خود مقابله کند.

وی سطح بالای روابط  زیمبابوه با ایران را دارای سابقه طولانی دانست و گفت: بازدید اخیر رئیس جمهوری زیمبابوه از ایران حکایت از اهمیت استراتژیکی ایران برای کشور ما دارد و تلاش خواهیم کرد شتاب بخشی و متمادی شدن روابط دو کشور بزودی محقق شود.

کوتی وان ضمن یادآوری تحریم های غیرقانونی اعمال شده بر علیه دو کشور اظهار داشت: این تحرمیها نه تنها باعث اختلال در پیشرفت نشده بلکه ما را با  قدرت بیشتر به سمتی  هدایت کرده تا بتوانیم زیمبابوه را به سمت کشاورزی مکانیزه سوق داده و ظرفیت تولیدات را روزبه روزافزایش وتحریم های غیرقانونی راخنثی کنیم.

کاردار اول سفارت زیمبابوه در ایران نیز در حاشیه این بازدید ابراز امیدواری کرد: کارخانه تراکتورسازی نقطه کلیدی درافزایش مراودات زینبابوه وایران باشد.

موتزی وانور بالقوه شدن توانمندی ها و تولیدات بخش کشاورزی کشورش را منوط به استفاده از محصولات تراکتورسازی اعلام کرد.

مدیر بازاریابی و صادرات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در رابطه با حضور هیات دولتی زیمبابوه در این مجموعه گفت: این دیدار با هدف توسعه روابط اقتصادی بین ایران و زیمبابوه صورت گرفت.

امیراحمد اندبیلی با عنوان اینکه استراتژی گروه تراکتورسازی، توسعه صادرات به کشورهای آفریقای است افزود: تراکتورسازی سابقه همکار، صادرات و مشارکت با کشور زیمبابوه را در کارنامه خود دارد و کشاورزان این کشور با تولیدات تراکتورسازی غریبه نیستد واین مایه مباهات برای تراکتورسازی است.

وی با اشاره به پیشینه بازاریابی صورت گرفته از بازار زیمبابوه در بخش تراکتور اظهار داشت: مذاکرات دو طرف در راستای توسعه روابط ایران و زیمبابوه صورت گرفت و تراکتورسازی آمادگی خود برای همکاری با سرمایه گذران این کشور اعلام کرد.

اندبیلی تاکید کرد: با محقق شدن همکاری بین تراکتورسازی و تجار زیمبابوه ای زمینه توسعه صادرات به کشورهای آفریقای از ایران نیز فراهم خواهد شد.

گفتنی است گروه صنعتی تراکتورسازی ایران استراتژی امسال خود در حوزه تولید را بر روی ارقام 35 هزار و در بخش صادرات در عدد 3 هزار دستگاه برنامه ریزی کرده است.

انتهای پیام

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز