وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

جامعه زنده جامعه ای است که صدای نسل آینده اش را بشنود

۱۳۹۷/۰۷/۲۲ - ۱۵:۱۷:۱۳
کد خبر: ۷۶۴۵۱۱
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین افتتاحیه نهمین دوره مجلس دانش آموزی،جامعه زنده را جامعه ای دانست که صدای نسل آینده اش را بشنود.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا،  سید عباس صالحی در آئین افتتاحیه نهمین دوره مجلس دانش آموزی که با حضور وزیر آموزش و پرورش و ۱۵۰ دانش آموز عضو در ساختمان  قدیم مجلس شورای اسلامی برگزارشد اظهار کرد: همزمانی آغاز به کار نهمین دوره مجلس دانش آموزی، با ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی را به فال نیک می گیریم.

وی اظهار کرد: دانش آموزان  قشر اساسی جامعه هستند که در پیروزی انقلاب اسلامی  نقش موثر ی داشتند با دانش آموزان انقلاب  رشد کرد، اوج گرفت و تناور شد.

 صالحی تصریح کرد: مجلس دانش آموزی از جهات مختلفی می تواند در جامعه موثر باشد، این مجلس فرا دینی وفرا مذهبی است و نهادی است که از پایین به بالا حرکت می کند و دانش آموزان به این نقطه می رسند.

 وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر نقش تاثیر گذار مجلس دانش آموزی خاطرنشان کرد: این نهاد را با تعابیر مختلف می شود شناخت، در نگاه اول ، مجلس دانش آموزی، نهادی پویا ورو به جلو است و در نگاه دیگر ، مجلس دانش آموزی؛ نهادی تمرین ورز است که دانش آموزان طی آن مدیریت، دموکراسی و مسئولیت را تمرین می کنند، از  نگاه سوم ، چنین نهادی، مشابه نهاد تصمیم سازی است  که باید آن را جدی بگیریم که باید  به این نگاه نزدیکتر باشیم.

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی  اذعان کرد: جامعه امروز ما مدنی تر و مشارکت گرا تر شده است،آمارها نشان می دهد قبل از انقلاب اسلامی حدود ۷۲ درصد تصمیم ها در یک خانواده توسط پدر، ۱۱ درصد توسط مادر خانواده تنها ۱۷ درصد تصمیمات با مشارکت فکری اعضای خانواده اتخاذ می شد اما امروزه به برکت انقلاب اسلامی  تنها  ۳۲ درصد  از تصمیمات خانواده توسط پدر اتخاذ می شود وبخش زیادی از تصمیمات جمعی است، بنابراین خانواده ها در مسیر مدنی شدن حرکت می کنند.

وی یکی از اتفاقات خوب را دغدغه این مجلس برای مشکلات دانش آموزان دانست و اظهار کرد: این حرکت به نفع تعلیم و تربیت خواهد بود،لذا از آنجا که یکی از محورهای مهم آموزش وپرورش  کشور اجرای سند تحول است و این سند مبتنی بر مهارت محوری است لذا مجلس دانش آموزی می تواند نقش اساسی در این خصوص ایفا کند.

 عضو کابینه تدبیر وامید با اشاره به انواع  ساحت های تربیتی در سند تحول گفت: یکی از  انواع تربیت ها، تربیت هنری است، این تربیت به تقویت خلاقیت، توازن، مهارت ها و... می انجامد پس باید این تربیت را جدی گرفت.

وی اضافه کرد: تربیت هنری در قالب های مختلف مطرح است لذا از طریق هنر، خلاقیت های هنری باابعاد مختلف که دانش آموزان به آن نیازمندند ظهور و بروز می کند.

صالحی تصریح کرد: نوع نگاه خانواده ها به آموزش هنر متفاوت است و در نتیجه این نگاه ، جایگاه معلمان  هنر باید تقویت شود و معلمان هنر باید آموزش های هنری را فراگیرند.

وی ادامه داد: اولیا توجه کمتری به هنر دارند و این موضوع باعث ایجاد نقص هایی در حوزه هنر می شود.

با بررسی پیشینه هنری متوجه می شویم در گذشته جامعه ایران جامعه ای هنری بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد:  یادگیری می تواند از طریق هنر صورت گیرد، هنر به فهم بهتر مطالب و ایجاد خلاقیت کمک می کند.

وی با اشاره به آمار ۱۳ میلیونی جمعیت دانش آموزی گفت:  هرچند مسابقات هنری در آموزش وپرورش هر ساله برگزار می شود اما به طور کلی ما کمتر صدای نوجوانان را در جامعه می شنویم لذا خلاقیت های دانش آموزان همراه با آثاری که ارائه می کنند باعث شنیده شدن صدای آنها می شود.

صالحی یاد آور شد؛ جامعه زنده  جامعه ای است که صدای نسل آینده اش را بشنود  و قطعا جامعه ای که صدای فرزندانش را نشنود دچار گسست نسلی می شود.

وی اضافه کرد:  خلاقیت ها ی هنری اعتماد به نفس را تقویت می کند، هنرهای بالقوه و بالفعلی در کشور وجود دارد که باید تلاش کنیم آنها را به فضای آموزشی وصل کنیم.

عضو کابینه تدبیر وامید اظهار کرد: سالی ۱۵ هزار کتاب کودک چاپ و نمایش هایی ویژه کودکان  در جامعه ارائه می شود، لذا باید تربیت هنری را بیش از پیش جدی بگیریم و مجلس دانش آموزی می توان  حلقه اتصالی بین دو وزارت آموزش و پرورش  و فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز