رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس مطرح کرد

دانش آموزان نخبه سرنوشت علمی و فرهنگی کشور را می‌سازند/ تلاش مجلس برای بهره‌مندی از استعداد نخبگان

۱۳۹۸/۰۷/۲۲ - ۰۹:۴۶:۴۱
کد خبر: ۹۱۱۴۳۷
دانش آموزان نخبه سرنوشت علمی و فرهنگی کشور را می‌سازند/ تلاش مجلس برای بهره‌مندی از استعداد نخبگان
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه دانش آموزان نخبه به عنوان آینده سازان این جامعه سرنوشت علمی و فرهنگی کشور را می‌سازند، گفت: برنامه‌ریزی‌های متعددی در مجلس انجام شده است تا بتوانیم زمینه های کارآفرینی و بهره‌مندی از استعدادهای نخبگان فراهم شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حجت الاسلام و المسلمین احمد مازنی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در مراسم تقدیر از دانش آموزان مدال‌آور در مسابقات جهانی اختراعات انگلستان ۲۰۱۹ اظهار داشت: برنامه‌ریزی‌های متعددی در کمیسیون فرهنگی مجلس انجام شده است تا بتوانیم زمینه های کارآفرینی و بهره‌مندی از استعدادهای نخبگان فراهم شود و مشکلات پیش روی جوانان برای فعالیت‌های علمی آنها کاهش یابد.

وی افزود: دانش‌آموزان و نخبگان عزیز نیز نباید از مشکلات و شرایط سخت ناامید شوند و دست از کار علمی و فعالیت‌های کارآفرینانه بردارند بلکه باید با امید به آینده در جهت رفع مشکلات و موانع پیش رو تلاش مضاعف و جدی داشته باشند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس در این مراسم از پدران و مادران و مسئولین و مربیان مدارس تقدیر کرد و از آنها به عنوان زمینه سازان این موفقیت ها یاد کرد و نقش آنها را تعیین کننده و تاثیرگذار دانست.

گفتنی است؛ مسابقات جهانی اختراعات لندن ۲۰۱۹ یکی از بزرگترین مسابقات اختراعات بین المللی است که با حضور بیش از ۳۰ کشور در آگوست ۲۰۱۹ برگزار شد.

نمایندگان ایران که برگزیدگان چهارمین دوره جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا بودند موفق به کسب ۲ مدال طلا، دو مدال نقره و ۲ مدال برنز شدند.

مهدیس میرزایی و غزل قالجوقی از مشهد - کیان میرآفتاب زاده، علی تکین کلهر، رضا هاشمیان و طناز نویدی از تهران موفق به کسب مدال طلا شدند.

مهرو منصوری، نیکی قبائی، پرناز میردهقانی، و غزل زارع از تهران و سید ماهان طباطبایی از بندر عباس موفق به دریافت مدال نقره و علیرضا قدیمی از شهریار و یاسمین زینب رضایی از کرج موفق به کسب مدال برنز شدند.

همچنین در این مسابقات مرکز پژوهش‌های بین المللی ابن سینا به عنوان مرکز برتر، موفق به کسب جایزه ویژه سازمان مالکیت های معنوی جهانی شد.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد مازنی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس، دکتر رضا گلشن مهرجردی رئیس کمیته علمی جشنواره ابن سینا، دکتر مهدی اسلامی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور کمیسیون فرهنگی مجلس ، مهندس مهدی رشیدی جهان دبیر علمی جشنواره و مهندس سروش نوالورا عضو کمیته علمی جشنواره ، و همچنین اولیا و مسئولین مدارس و دانش آموزان مدال آور حضور داشتند.

چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا با حضور بیش از پنج هزار نفر از دانش آموزان، مربیان و مدیران مدارس سراسر کشور در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ۹۸ در پردیس شمالی دانشگاه تهران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش و سازمان های علمی دیگر برگزار شد.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز