معاون آموزشی وزیر علوم:

دانشگاه ها ملزم به شروع ترم از روز ۱۵ شهریور نیستند

۱۳۹۹/۰۴/۰۱ - ۱۲:۴۷:۴۸
کد خبر: ۱۰۱۸۱۶۰
دانشگاه ها ملزم به شروع ترم از روز ۱۵ شهریور نیستند
معاون آموزشی وزیر علوم گفت: ابلاغ شده است که دانشگاه‌ها از ۱۵ شهریور ترم را شروع کنند، این امر اجباری نیست بلکه یک معیار است تا دانشگاه‌ها بتوانند فعالیت خود را در زمانی حول آن آغاز کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ علی خاکی صدیق، معاون آموزشی وزیر علوم گفت: ابلاغ شده است که دانشگاه‌ها از ۱۵ شهریور ترم را شروع کنند، این امر اجباری نیست بلکه یک معیار است تا دانشگاه‌ها بتوانند فعالیت خود را در زمانی حول آن آغاز کنند. در جلساتی که با وزارت بهداشت داشته‌ایم، پیش بینی شده است که کرونا در پاییز و زمستان مجددا به اوج برسد. از آن جهت که تأثیرگذاری آن را کم کنیم، ترم جدید زودتر شروع می‌شود.

او افزود: وزارت بهداشت اول شهریورماه را پیشنهاد داده بود اما چون برخی دانشگاه‌ها آمادگی آن را نداشتند به ۱۵ شهریورماه موکول شد.

خاکی صدیق اظهار کرد: در ترم جدید، آموزش‌های الکترونیکی استمرار خواهد داشت. در مورد خوابگاه‌ها نیز به گفته معاون دانشجویی وزارت علوم به صورت محدود و با نصف ظرفیت ارائه خواهد شد.

معاون آموزشی وزارت علوم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اوایل اسفند سال ۹۸ بود که کرونا در کشور ما رخ داد، دو استراتژی کلی برای آن داشتیم، اول اینکه یا باید ترم را تعطیل می کردم که فشار زیادی بر روی وزارت علوم بود که این کار را انجام داده و به دلیل تبعاتی که کرونا دارد، ترم را تعطیل کنیم و یا به سمت آموزش غیرحضوری حرکت کنیم که ما این استراتژی را پیش گرفتیم.

خاکی صدیق افزود: طبق آماری که حدود ۴ هفته پیش اعلام شده بود، سئوالی که از دانشگاه های دنیا پرسیده بودند این بود که آیا کرونا دانشگاه شما را تحت تأثیر قرار داده است یا خیر، فقط یک دانشگاه اعلام کرده بود که تحت تأثیر کرونا قرار نگرفته است، ۱۰ درصد اعلام کرده بودند تحت تأثیر کرونا هستند، ولی دانشگاه را باز نگه داشته اند، ۳۰ درصد اعلام کرده بودند که دانشگاه نیمه باز است که ما جزو این ۳۰ درصد بودیم و ۵۹ درصد تمام فعالیت های خود را تعطیل کرده بودند.

او ادامه داد: در کشور ما قبل از اینکه بحث آموزش مجازی پیش بیاید، تنها هفت مؤسسه آموزش عالی غیردولتی از مجموع ۳۰۰ مؤسسه غیردولتی مجوز فعالیت آموزش الکترونیکی داشتند و در دانشگاه های دولتی نیز کمتر از ۱۰ دانشگاه در کشور، رشته و دوره آموزش الکترونیکی داشته اند.

معاون آموزشی وزیر علوم اذعان کرد: تعداد دانشجویانی که در سال گذشته تحت آموزش های الکترونیکی بودند، تنها نیم درصد بود، ولی در حال حاضر بر اساس آخرین آماری که ارائه شده است، حدود ۹۲ درصد دانشجویان تحت آموزش های الکترونیک بودند که دستاورد بسیار خوبی است.

خاکی صدیق در پایان به وضعیت آموزش مجازی در ایران و کشورهای دیگر اشاره کرد و گفت: وضعیت ما در ایران در مقایسه با سایر دانشگاه های خوب دنیا وضعیت خوبی است و اکنون نکته این است که آن را چگونه ادامه خواهیم داد.

نظر شما