وزیر میراث فرهنگی:

صنایع دستی باید کاربردی شود

۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۶:۰۳:۵۱
کد خبر: ۱۱۱۹۷۰۲
صنایع دستی باید کاربردی شود
مراسم تجلیل از زنان کارآفرین حوزه صنایع دستی با حضور علی اصغر مونسان برگزار شد.

به گزارش برنا؛ علی اصغر مونسان، وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در مراسم تجلیل از زنان کارآفرین در حوزه صنایع دستی گفت: دغدغه اصلی ما صنایع دستی و حمایت از تولیدکنندگان است و در همین راستا طرح تجاری سازی در دستور کار قرار گرفت. صنایع دستی به معنای درگذشته ماندن نیست و باید با سلیقه امروز مشتریان هماهنگشود.

او افزود: امروز ضرورت دارد در حوزه بسته بندی و برندسازی نیز بیشتر کار کنیم و تا این لحظه نیز اتفاقات خوبی رقم خورده است. روستاهای جهانی صنایع دستی را به مرحله اجرا درآورده و باعث شده ایم تا تولید صنایع دستی بار دیگر رونق یابد و برخی روستاها احیا شوند.

عضو کابینه دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: در حوزه مارکتینگ و صنعتی سازی نیز مسیر سختی را در پیش داریم. باید صنایع دستی به سمت کاربردی شدن پیش روند.

مونسان ادامه داد: تشکیل اتحادیه تولیدکنندگان صنایع دستی می تواند در این عرصه کمک بسزایی کند. ما باید یک هویت حقوقی برای صنایع دستی ایجاد کنیم تا این حوزه سامان و قدرت پیدا کنند و به عنوان مشاور وزارتخانه فعالیت کنند.

او افزود: این گونه می توان از ظرفیت های یکدیگر استفاده کرد. می توان صادرات را توسعه داده و بیشتر منفعت به تولیدکنندگان برسد تا برخی سودجویان نیز دستشان از بازار صادرات کوتاه شود.

مونسان ادامه داد: طرح تجاری سازی سبب شد امروز صنایع دستی کشور در تولید با مشکل مواجه نشود. صنایع دستی باید مورد پسند جوانان و مشتری امروز باشد و در طرح تجاری سازی به این سمت رفتیم. باید از دانشگاه ها در این عرصه حمایت و از آن ها استفاده شود. برای نمونه مشاهده کردیم دانشگاه صنعتی شریف و برخی دانشجویان آن در حوزه بسته بندی ورود کرده و موفق عمل کردند.

او افزود: معضل اصلی به نظر می رسد در حوزه بازاریابی باشد که واقعا نیز کار سختی است و باید در عرصه بین المللی بیشتر تمرکز شود در داخل کشور ما سازندگان و طراحان بزرگ را جمع کرده و با آن ها جلساتی داشتیم تا استفاده از صنایع دستی در ساخت و سازها را مورد بررسی قرار دهیم در صدد گسترش بازار صنایع دستی هستیم و در این عرصه ضرورت دارد تولیدکنندگان تجارت الکترونیک بی آموزند و در همین راستا هر کدام از تولیدکنندگان صفحه ای در فضای مجازی ایجاد کرده اند.

وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: ما نمایشگاه مجازی را برای تولیدکنندگان راه اندازی کرده ایم و اگر این عرصه رونق پیدا کند می تواند بهترین عرصه برای تولیدکنندگان باشد و در مرحله بعد بازچند زبانه کردن این مقوله آن را بین المللی کنیم. این بستر می تواند محلی برای فروش امن صنایع دستی به کشورهای دیگر باشد.

مونسان ادامه داد: متاسفانه امروز مشاهده می شود که برخی دلالان یک محصول را 400 هزار تومان به فروش می رسانند اما تولید کننده فقط 10 تومان بابت آن دریافت کرده است و امروز ضرورت دارد تا این عرصه اصلاح شود.

او در پایان افزود: صادرکنندگان بازوان تولید کنندگان هستند و باید هوای تولیدکننده را داشته باشند و باید یک بستر و یک اتحادیه ایجاد شود تا این عرصه نیز سامان پیدا کند.

//انتهای پیام:5

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز