کرونا در کمین مبتلایان به آسم

۱۴۰۰/۰۲/۱۹ - ۲۰:۴۰:۱۸
کد خبر: ۱۱۷۶۵۷۱
کرونا در کمین مبتلایان به آسم
مدیر گروه بیماری های غیر واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان گفت:کسانی که به آسم متوسط تا شدید دچار هستند همانند دیگر افراد در معرض سرایت ویروس کرونا قرار دارند.

به گزارش روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ به نقل سیناپرس، راضیه سادات میر معینی اظهار کرد: اگر بیماران مبتلا به آسم درگیری عفونت کرونا پیدا کنند، بیشتر در معرض خطر بروز علائم شدید این عفونت و بستری در بیمارستان قرار دارند.

او اضافه کرد: عفونت با ویروس کرونا همه بخش های دستگاه تنفسی از بینی تا ریه را درگیر کرده و سبب بروز حمله آسم می شود همچنین ممکن است این وضعیت سبب ذات الریه (پنومونی)، بیماری حاد تنفسی و گاهی مرگ افراد شود.

مدیر گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه تأکید کرد: برای کنترل آسم در شرایط کنونی شیوع کرونا باید مبتلایان به این بیماری برای یک ماه آینده داروی مورد نیاز خود را در خانه ذخیره کنند و همواره فاصله فیزیکی حداقل یک متر و نیم را از دیگر افراد رعایت و حفظ کنند.

میرمعینی اضافه کرد: همچنین دست های خود را مستمر با آب و صابون بشویند و در صورت نداشتن دسترسی به آب و صابون، از محلول حاوی الکل برای ضدعفونی دست ها استفاده کنند.

او با تأکید بر ضرورت پرهیز از هرگونه سفر غیرضروری افزود: جز برای انجام کارهای بسیار ضروری نباید بیماران مبتلا به آسم از منزل خارج شوند بلکه باید بیش از دیگر افراد قرنطینه خانگی را رعایت کنند.

مدیر گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: اگر یکی از اعضای خانواده به عفونت با ویروس کرونا مبتلا شد، باید اتاق نگهداری از وی و تا حد امکان، همه وسایل مورد استفاده او از دیگران جدا شود.

میرمعینی اضافه کرد: بیماران آسم باید در همه شرایط از استفاده مشترک از وسایلی مانند لیوان و حوله اجتناب کنند و با ادامه درمان، آسم و علائم آن را با همان برنامه درمانی تجویز شده توسط پزشک معالج کنترل کنند.

او تأکید کرد: این قبیل بیماران بدون تأیید پزشک معالج به هیچ وجه نباید برنامه درمانی یا داروی خود را تغییر داده یا خودسرانه مصرف دارو را قطع کنند همچنین برنامه درمانی آسم از جمله مصرف اسپری استنشاقی حاوی کورتن را ادامه دهند.

مدیر گروه بیماری های غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه افزود: هیجان های قوی باعث تحریک حمله آسم می‌شوند بنابراین باید با پرهیز از اضطراب از هر آنچه که باعث تشدید علائم آسم می‌شود، دوری کنند.

میرمعینی با تأکید بر اهمیت پاکیزگی و ضدعفونی کردن اجسامی که زیاد لمس می شوند گفت: باید پیش از استفاده از محصولات تمیزکننده و ضدعفونی کننده از حضور نداشتن مبتلایان به آسم در اتاق اطمینان یافته، پرهیز از زیاده روی در مصرف محلول های ضدعفونی کننده به علت تحریک حمله آسم، باز بودن درها و پنجره‌های اتاق و استفاده از یک وسیله تهویه مانند پنکه برای هدایت هوای اتاق به بیرون را مورد توجه قرار دهند.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز