نمایشگاه کتاب رونق دهنده مضاعف چرخه اقتصادی عرصه چاپ و نشر بود

۱۴۰۱/۰۳/۰۲ - ۰۸:۲۹:۴۶
کد خبر: ۱۳۳۱۸۷۰
معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر با اشاره به جایگاه و نقش تاثیر‌گذار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: نمایشگاه کتاب تبلور پتانسیل‌های حوزه‌ی اقتصاد فرهنگ و هنر است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ محمد علی کاروان، معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر در آخرین روز از برگزاری سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از بخش های مختلف آن بازدید کرد.

کاروان حجم قابل توجه تبادلات ریالی صورت گرفته در نمایشگاه کتاب را نشان‌دهنده‌ی پتانسیل عظیم حوزه‌ی اقتصاد فرهنگ و هنر دانست. 
 
معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر با توجه به برگزاری مجازی نمایشگاه کتاب این امر را ظرفیت بسیار مطلوبی برای خرید راحت‌ و امکان دسترسی آسان و گسترده مردم در سراسر کشور و صرف هزینه کمتر ناشران از سراسر ایران به صورت مجازی برای فروش کتاب‌های خود دانست، که این امر چرخه‌های اقتصادی در عرصۀ چاپ و نشر را رونق مضاعفی می‌‌دهد؛ همچنین ارتباطات شکل‌گرفته از طریق این رویداد می‌تواند به تعاملات اقتصادی فرامرزی نیز منتهی شود. بعد از رکود و محرومیت‌های دوساله‌ای که به موجب همه‌گیری کرونا در حوزۀ نشر بوجود آمده بود، این دوره از برگزاری نمایشگاه با حضور چشم‌گیری علاقه‌مندان به کتاب، توانست عقب‌ماندگی‌های این حوزه را تا حد قابل‌توجهی جبران کند.
 
محمدعلی کاروان معاون سرمایه‌گذاری و اقتصاد هنر صندوق اعتباری هنر، ضمن تأکید بر نقش مهم نویسندگان و ناشران در حوزه سرمایه‌گذاری اقتصاد فرهنگ و هنر و تولید محتوا از حمایت و همراهی صندوق اعتباری هنر در جهت ارائه خدمات و تسهیلات تأکید کرد. 
 
سی ‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در دو قالب حضوری و مجازی از ۲۱ اردیبهشت آغاز به‌کار کرد. بخش حضوری در ۳۱ اردیبهشت به‌کار خود پایان داد و بخش مجازی نمایشگاه تا ساعت ۲۴ دوشنبه دوم خرداد ادامه دارد.

 

انتهای پیام/

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز