فاضلاب اردبیل برای تکمیل نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است

۱۴۰۰/۱۰/۲۵ - ۱۳:۲۵:۰۹
کد خبر: ۱۲۸۶۳۸۱
فاضلاب اردبیل برای تکمیل نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل گفت:برای تکمیل فاضلاب اردبیل نیازمند هفت هزار میلیارد ریال اعتبار هستیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، علیرضانعمت سلطانی در جلسه بررسی پروژه‌های عمرانی شهرستان اردبیل اعلام کرد: تاکنون ۶۷۰ کیلومتر شبکه فاضلاب در اردبیل اجرا شده و ۵۳۰ کیلومتر شبکه هم باقی مانده که با تخصیص اعتبار لازم این میزان در اردبیل اجرا می‌شود.

وی اظهار کرد: تاکنون ۸۰۰ میلیار ریال اعتبار برای این پروژه مصوب شده و در حال حاضر هم شبکه فاضلاب و هم خط دوم انتقال در اردبیل در دست اجرا است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با بیان اینکه تامین آب آشامیدنی چهار شهر در دستور کار است افزود:برای تامین آب شهرهای اردبیل،ثمرین، هیر و آراللو برنامه‌های متعددی تدوین شده است .

نعمت سلطانی با اشاره به تامین آب آشامیدنی ۴۳۰ روستای استان افزود:پروژه‌های آب رسانی به این تعداد روستای کم آب بخشی از مرحله اول طرح بزرگ ملی بوده که در طول ۳۰ ماه از سوی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن المجتبی (ع) انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل با بیان اینکه ۳۰ شهر استان و ۹۹۱ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان اردبیل قرار دارد، بیان کرد:  ۴۰۱ هزار نفر در مناطق روستایی از آب شرب بهره‌مند هستند که به دلیل خشکسالی و گرمای بیش از حد در بهار و تابستان امسال اغلب این مناطق با خشک شدن رودخانه‌ها، چشمه‌ها و چاه‌ها با کمبود آب روبه‌رو بودند.

وی گفت:برای آبرسانی به روستاها ۵۴۰ میلیارد تومان منابع در این زمینه تخصیص یافته تا با جذب ۱۰۰ درصدی بتوان این پروژه‌های آبرسانی نیمه تمام را در مناطق مختلف استان به سرانجام رساند.

نعمت سلطانی با بیان اینکه براساس ارزیابی صورت گرفته هم اکنون تاسیسات آبرسانی ۸۰ روستای خلخال نیاز به بهسازی دارد، اظهار کرد: در حال حاضر محدودیتی برای تامین اعتبار بهسازی، اصلاح ونوسازی تاسیات آبرسانی روستایی وجود ندارد و در سال جاری ۵۸ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای هفت کیلومتر خط انتقال آبرسانی و همچنین بهسازی مخازن وتاسیسات آبرسانی روستاهای خلخال اعتبار تخصیص یافته است.

در حال حاضر ۳۰ شهر و ۹۹۱ روستای استان اردبیل تحت پوشش خدمات آب و فاضلاب قرار دارند ولی از این تعداد، ۴۰۰ روستا با جمعیت ساکن بیش از ۳۰۰ هزار نفر با مشکل جدی کم آبی روبه‌رو هستند.

انتهای پیام

نظر شما