سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان خبرداد:

فعالیت ۳۹ مرکز دارالقرآن و۳۰ کانون فرهنگی ،تربیتی درلرستان

۱۳۹۵/۱۲/۰۹ - ۰۹:۲۵:۱۷
کد خبر: ۵۲۷۲۳۶
فعالیت ۳۹ مرکز دارالقرآن و۳۰ کانون فرهنگی ،تربیتی درلرستان
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان در دیدار معاونین پرورشی مناطق و شهرستان های لرستان با نماینده ولی فقیه بر ارجحیت و اولویت برنامه های تربیتی تاکید کرد و گفت : باید دانش آموزی را تربیت کنیم که با باور و اعتقاد به نظام دینی وارزشی جامعه ، در خدمت مردم و اجتماع باشد . خدانظر دریکوند افزود : عمل و رفتار مربیان تربیتی، بیش از سخنان آنان بر دانش آموزان تاثیر می گذارد

به گزارش خبرگزاری برنا ازلرستان ؛ وی  با اشاره به فعالیت ۳۹ مرکز دارالقرآن و30 کانون فرهنگی ، تربیتی  در آموزش و پرورش لرستان، گفت: امسال ۱۶۵ هزار نفر از دانش‌آموزان لرستانی داوطلبانه در مسابقات قرآن، اذان، احکام، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه شرکت کرده اند

 دریکوند از همراهی نماینده ولی فقیه در برگزاری برنامه های تربیتی دستگاه تعلیم و تربیت تقدیر کرد و افزود :  برگزاری جلسات تفسیر قرآن نماینده ولی‌فقیه و اقامه نماز جماعت در مدارس در راستای امور تربیتی است.

 وی در ادامه افزود: یک هزار و540مربی و معاون پرورشی و ۴۶۰ مشاوره تربیتی در مدارس  لرستان فعالیت می‌کنند این در حالی‌است که یک هزارو 500 نمازخانه مستقل در مدارس استان وجود دارد.

دریکوند با اشاره به این‌که ۳۹ مرکز دارالقرآن و 30 کانون فرهنگی در آموزش و پرورش لرستان فعالیت مستمر و جدی دارند،  افزود: ۴۱ مدرسه امین هم در استان لرستان مشغول به فعالیت است ؛ این در حالی‌است که ۱۶۵ هزار نفر از دانش‌آموزان مدارس لرستان به طور ارادی و داوطلبانه در مسابقات قرآن، اذان، احکام، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه شرکت کردند.

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به این‌که برای تجهیز اردوگاههای  د انش آموزی امسال ۵۰۰ میلیون تومان  اختصاص داده شده،  اضافه کرد: کسب رتبه سوم   کشوری فراخوان تجربیات برتر تربیتی  و کسب ۲۰ رتبه کشوری در مسابقات فرهنگی هنری از افتخارات آموزش و پرورش لرستان  است.

 وی با اشاره به این‌که ارتباط بین خانواده و مدرسه باید بیشتر  تقویت شود، خاطرنشان کرد: سبک‌های فرزندپروری در آموزش و پرورش، آموزش داده می‌شود این در حالی‌است که کار پرورشی نسبت به کار آموزشی ارجحیت دارد.

دریکوند با اشاره به این‌که دانش‌آموزان ما به‌عنوان یک شهروند باید الگوی اخلاقی ایرانی ـ اسلامی را در مدرسه یاد بگیرند، اظهار کرد: شاخص‌های آموزه‌های دینی که نشان‌دهنده تربیت اسلامی است در مدارس ترویج داده می‌شود.

 سرپرست آموزش و پرورش لرستان گفت: در آموزه‌های دینی ما حرمت به والدین اصل است و دانش‌آموزان باید محبت کردن و احترام به والدین را در مدرسه  یاد بگیرند و اگراین نکته تربیتی را خوب بیاموزند قطعاً یاد می گیرند که بادیگران توام با احترام و محبت صحبت کند.

 وی با اشاره به این‌که در کار تربیتی باید دانش‌آموز یاد بگیرد که حرفهای دیگران را گوش بدهد، خاطرنشان کرد: اگر گوش دادن در دانش‌آموزان نهادینه شود آن وقت است که دانش‌آموز پای منبر می‌نشیند ویا سخن معلم و مربی را به دقت گوش می دهد.

دریکوند به آیاتی از قرآن کریم هم اشاره کرد و افزود : قرآن کریم ما را دعوت می کند که سخنان را بشنویم و بهترین کلام را انتخاب کنیم و یا در جای دیگری اشاره می کند که یکدیگر را با القاب زشت خطاب قرار ندهید .

سرپرست اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به این‌که در دین مبین اسلام بر برگزاری عبادت‌ ها و امور جمعی تاکید شده است، افزود: ایمان ما زمانی ارزشمند است که در خدمت جامعه باشد این در حالی‌است که تاکید آموزه‌های دینی ما بر ثواب جماعت به‌خاطر وحدت و انسجام است.

دریکوند تاکید کرد : اسلام تنها دینی است که در آن رهبانیت و تنهایی نهی شده است .

 وی در ادامه به   متفاوت بودن اوضاع و شرایط جامعه در گذر زمان اشاره کرد و گفت: قطعاً اوضاع و شرایط جامعه ما با سی سال قبل متفاوت است و با روش های گذشته نمی توان دانش آموزان امروز را برای فردا تربیت کرد .

دریکوند تاکید کرد  :در فضای مجازی باید حرف برای گفتن داشته باشیم  و برای ا ستفاده و مدیریت درست این فضاها باید برنامه داشته باشیم تا بتوانیم آسیب ها و تهدیدهای این فضا را به فرصت مبدل کنیم .

وی تصریح کرد : ایمان دارم  آن‌چه که مربیان و معاونان تربیتی  انجام می‌دهند، اوج عبادت است لذا باید تلاش کنیم تا   انسان‌های تربیت شده در آموزش و پرورش  با الگوی عملی ایرانی ـ اسلامی تربیت شوند و در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی باشند .

 

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز