مدیرکل آموزش ایمیدور:

تا سقف ۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی با دانشگاه‌ها

۱۳۹۶/۰۵/۰۲ - ۱۳:۲۵:۵۶
کد خبر: ۵۹۰۸۶۷
تا سقف ۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی با دانشگاه‌ها
مدیرکل آموزش، پژوهش و فناوری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدور) گفت: واحدهای معدنی می‌توانند در قالب حقوق دولتی تا سقف 5 میلیارد تومان قرارداد پژوهشی با دانشگاه به امضا برسانند.

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، سید شمس‌الدین سیاسی راد در نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی  اصفهان تصریح کرد: این معادن می‌توانند به‌جای حقوق دولتی با دانشگاه‌ها برای افزایش کمی و کیفی تولیدات خود قرارداد ببندند.

وی توجه به بخش تحقیق و توسعه از سوی واحدهای معدنی را عامل موثر در افزایش درامد آنان برشمرد و گفت:آموزش و راه‌اندازی بخش تحقیق و توسعه واحدها با همکاری سازمان‌های متولی می‌تواند نقش مهمی در توسعه بخش معادن داشته باشد.

سیاسی راد حوادث معدنی و تخریب محیط‌زیست را دو چالش واحدهای معدنی برشمرد و گفت: با آموزش و تحقیق و توسعه می‌توان این چالش‌ها را  برطرف  ساخت.

وی مساله اصلی بنگاه‌های اقتصادی به‌ویژه واحدهای معدنی را تقاضا دانست و گفت: تقاضا دو بخش داخلی و خارجی دارد و هر دو در کنار هم باید موردتوجه قرار گیرد.

شهریار شعبانی دبیر کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان در این نشست خواستار همکاری ایمیدور با مهندسین معدن باهدف آموزش و پژوهش  در معادن تابعه شد و گفت: ایمیدور می‌تواند زمینه توانمندسازی مهندسین معدن را در معادن زیرمجموعه و همچنین انتقال دانش و فناوری به معدن کاران را فراهم سازد.

مسعود صالحی معاون معدنی سازمان صنعت،معدن و تجارت استان اصفهان  در این نشست خواستار پژوهش ایمیدرو در بخش ضایعات سنگ‌های تزیینی استان شد و گفت: سالانه چندین هزار تن ضایعات سنگ در استان تولید می‌شود که با تحقیق و پژوهش می‌توان از تولید این حجم بالای ضایعات جلوگیری  و از ضایعات موجود مواد کاربردی استخراج کرد.

احمد دادوند عضو کمیسیون معادن خواستار اختصاص بودجه به اکتشاف معادن استان شد و گفت: یکی از چالش‌های معادن استان اصفهان کمبود آموزش به معدن کاران است که سازمان صنعت ،معدن و تجارت با همکاری ایمیدرو می‌تواند این نقیصه را جبران کنند.

سید هادی حسینی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در این جلسه خواستار الگوبرداری از معادن کشورهای توسعه‌یافته شد و گفت: تولید و فراوری معادن ایران  نسبت به معادن سوئد قابل‌مقایسه نیست .این در حالی است که تعداد نیروی انسانی و ماشین‌آلات معادن ایران بیشتر است ولی تولیدات به‌مراتب چند برابر کمتر .

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز