مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران:

توسعه فضای سبز در استان تهران مصوب شد

۱۳۹۶/۰۹/۰۵ - ۱۴:۰۷:۱۹
کد خبر: ۶۴۱۸۰۲
توسعه فضای سبز در استان تهران  مصوب شد
کیومرث کلانتری با اشاره به توسعه فضای سبز در استان تهران به عنوان یکی از مصوبات جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران گفت: این حوزه دارای مشکلاتی در زمینه تولید و تحویل نهال ، زمین و همچنین اختصاص منابع است.

به گزارش خبرگزاری برنا استان تهران، کیومرث کلانتری، مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران در حاشیه جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران در جمع خبرنگاران گفت: جلسه امروز با حضور استاندار تهران و کلیه اعضای کارگروه تشکیل شد. طبق روال جلسات گذشته دستگاه های اجرایی موظف به ارایه گزارش از عملکرد خود در راستای اجرای مصوبه سال ۹۳ هیئت وزیران در خصوص کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها هستند.

 وی با اشاره به توسعه فضای سبز در استان تهران به عنوان یکی از مصوبات جلسه امروز کارگروه کاهش آلودگی هوای تهران بیان کرد: این حوزه دارای مشکلاتی در زمینه تولید و تحویل نهال ، زمین و همچنین اختصاص منابع بود که مقرر شد اداره کل منابع طبیعی برای توسعه فضای سبز در حد استانداردهای تعریف شده در برنامه جامع شهرستان ها ،زمین اختصاص دهند.
 
کلانتری در ادامه تصریح کرد: همچنین اداره کل منابع طبیعی موظف شد که نهال لازم و کافی در اختیار شهرداری ها و دهیاری ها در فصول درختکاری قرار دهند. همچنین در خصوص تامین منابع مالی نیز مقرر شد از منابعی که در شهرداری ها از محل عوارض آلایندگی، محل ارزش افزوده و یا کمک هایی که از دولت به شهرداری ها می شود، شهرداران فضای سبز شهر خود را به حد استانداردهای تصویب شده برسانند.
 
مدیر کل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران با اشاره به مسایل و مشکلات مربوط به خودروها و حمل و نقل عمومی نیز اظهار کرد: نمایندگان وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی در خصوص روند جایگزینی، موتورسیکلت های برقی و زمینه ورود خودروهای برقی به داخل کشور ارایه دادند لذا مقرر شد وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدامات لازم در راستای احداث یک واحد تولید یا مونتاژ خطوط موتورسیکلت برقی یا خودروهای برقی در داخل شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران را انجام دهند تا زمینه جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی به جای موتورسیکلت‌های کاربراتوری فراهم شود.
 
وی در ادامه افزود: نماینده شهرداری هم گزارشی در خصوص حمل و نقل عمومی و تاکسی‌ها ارایه کرد که این گزارش شامل موضوعات جایگزینی و تعویض تاکسی‌های فرسوده و تعویض کاتالیست خودروهای تاکسی بود که اکنون در حال تردد در کلانشهر تهران هستند.
 
کلانتری در ادامه افزود: بر اساس مصوبه ۹۳ هیئت وزیران ،شهرداری‌ها موظف هستند کاتالیست خودروهای عمومی در حال تردد در شهرها را تعویض کنند تا بار آلایندگی خودروها را کاهش دهند.
 
مدیرکل سازمان حفاظت محیط زیست اظهار کرد: در جلسه امروز مطرح شد چنانچه این کاتالیست ها تعویض نشود حتی اگر ما بنزین یورو۴ هم به تاکسی ها تحویل دهیم و خودرو فاقد کاتالیست کاهش دهنده آلایندگی باشد، تفاوتی با بنزین یورو۲ نخواهد داشت لذا ضرورت دارد ما هم زمانی که بنزین یورو ۴ را توزیع می کنیم خودروها هم بتوانند از کاهش دهنده آلودگی های خود به نحو احسن استفاده کنند.
 
تامین اعتبار از محل عوازض آلایندگی هوا برای تعویض کاتالیست خودروها

کلانتری اظهار کرد: این امر مستلزم تامین بار مالی بود، نماینده شهرداری از عدم تامین بار مالی این طرح گزارشی ارایه داد، نهایتا کارگروه تصمیم بر این گرفتند که از محل عوارض آلایندگی تامین اعتبار کنند.
 
وی با بیان اینکه ۴۰ هزار خودروی تاکسی، نیازمند تعویض کاتالیست هستند، افزود: مقرر شد اعتبار این طرح بر اساس یک برنامه ای از محل عوارض آلایندگی اختصاص یابد و شهرداری ها موظف شوند که خودروهای تاکسی حتما از کاتالیست عمل کننده کاهش آلایندگی هوا استفاده کنند.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز