اگر گوشیتان داخل آب افتاد از این روش های نجات بخش استفاده کنید

۱۳۹۴/۱۰/۱۹ - ۰۶:۳۱:۰۳
کد خبر: ۳۵۸۵۶۱
اگر گوشیتان داخل آب افتاد از این روش های نجات بخش استفاده کنید
ممکن است برای شما هم پیش‌ آمده باشد که موبایلتان در آب بیفتد. بسیاری‌ از افراد نمی‌دانند در ‌این شرایط چه اقداماتی باید انجام دهند.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، روش‌های پیشنهادی زیر می‌تواند در نجات تلفن ‌همراهتان‌ مفید ‌واقع شود. البته توجه ‌داشته باشید‌ در بعضی موارد، رطوبت نفوذ‌کرده به موبایل موجب زنگ‌زدگی جزئی درون آن می‌شود که به مرور زمان گسترش پیدا می‌کند. بنابراین حتی بعد از عملیات موفقیت‌آمیز نجات، گوشی خود را به یک حرفه‌ای بسپارید تا آن را باز کرده و تمامی قطعات آن را چک کند.

1- سریعا موبایل را از محیط مرطوب و خیس بیرون بکشید. طولانی شدن این زمان در افزایش احتمال صدمه دیدن موبایل مؤثر است.

2- اگر می‌خواهید چک کنید که آیا موبایل کار می‌کند یا خیر، دست نگه دارید. فشردن دکمه‌ها احتمال تأثیر مخرب رطوبت را به‌شدت افزایش می‌دهد و موجب نفوذ بیشتر آب به داخل دستگاه می‌شود.

3- گوشی را خاموش و باتری گوشی را خارج کنید تا منابع انرژی را دور از دسترس مدارهای داخلی نگه‌دارید و از ایجاد اتصال کوتاه و وارد‌شدن صدمه به مدار جلوگیری کنید. اگر هم خشک‌خشک نشده است اصلا باتری را داخل گوشی نیندازید چون ممکن است اتصالی کند. احتمال سوختن باتری زیاد است پس اگر گوشی بعد از خشک کردن کار نکرد در وهله اول فکر نکنید گوشی سوخته است!

4- سیم‌کارت را هم در بیاورید. خیلی سریع این کار را انجام بدهید چون سیم‌کارت هم خیلی حساس است و اگر در معرض آب بماند سریع می‌سوزد.

5- هرگونه تجهیزات جانبی را از موبایل جدا کنید.

6- هرقسمتی که در دسترس شماست را با حوله خشک کنید و مواظب باشید که این کار باعث نفوذ آب به داخل موبایل نشود و با دقت سطح خارجی آن را خشک کنید.

7- حتی بعد از خشک کردن کامل، باز هم امکان دارد که رطوبت در داخل موبایل وجود داشته باشد، پس باز هم اقدام به روشن کردن و تست گوشی نکنید.

8- بهترین راه‌حل برای خشک کردن کامل، فرو بردن گوشی در یک ظرف پر از برنج است. برنج به سرعت رطوبت را به‌خود جذب خواهد کرد و گوشی از درون خشک خواهد شد. شما همچنین می‌توانید از ژل سیلیکا استفاده کنید که معمولا در جعبه بسیاری از اجناس و محصولات ازجمله کیف و کفش و وسایل الکترونیکی یافت می‌شود. اگر ژل سیلیکا نداشتید مهم نیست، برنج نپخته به همان خوبی عمل خواهد کرد. فقط یادتان باشد که ژل سیلیکا سرعت پایینی در جذب رطوبت دارد برای همین باید سریعا دست به‌کار شوید و وقت را هدر ندهید. بعد از فرو بردن موبایل در خشک‌کن (برنج یا ژل سیلیکا)، 24تا 72ساعت آن را به حال خود رها کنید.

9- استفاده از یخچال یک راه عالی نجات گوشی خیس شده است. برای استفاده از این راه گوشی را داخل فریزر نگذارید. دلیلش این است که معمولا گوشی‌های ما از صفحه نمایش LCD استفاده می‌کنند. ال‌سی‌دی مخفف Liquid crystal display است. مشخص است که اگر یک مایع را در فریزر بگذاریم یخ می‌زند و تغییر حالت می‌دهد. گوشی را در قسمت‌های میانی یخچال قرار بدهید و بعد از نیم‌ساعت در بیاورید. 10دقیقه صبر کنید و دوباره این روند را طی کنید تا به جایی برسد که مطمئن شوید گوشی خشک خشک شده است.

10- هنگامی که مطمئن شدید که گوشی از بیرون و درون خشک شده است، باتری را در دستگاه قرار داده و آن را تست کنید. اگر نوشابه یا آب نمک و یا امثال آن روی گوشی ریخته شده باشد، بعد از خشک شدن موبایل، کریستال‌ها باقی مانده موجب مشکل و تخریب موبایل می‌شود بنابر این اگر موبایل شما با مایعی غیرآب خیس شده است و این خیسی بیش از اندازه است باید دوباره شسته شود و این بار با آب.

در مرحله بعد باید موبایل خود را خشک کنید. در حد ممکن آن را در وضعیتی قرار دهید تا اگر آبی داخل آن شده خارج شود. سپس حدود 48ساعت آن را در فضای باز و نزدیک به کیسه‌های مواد مخصوص رطوبت‌گیر که در بسته‌بندی بعضی کالا‌ها هم هست قرار دهید. بعد از 48ساعت موبایل شما قابل استفاده خواهد بود.

نباید‌هایی برای خشک کردن

1- استفاده از سشوار برای‌ خشک کردن: مهم نیست که شما با چه مهارتی از آن استفاده خواهید کرد، این کار را انجام ندهید. هیچ وسیله گرمایشی نباید برای خشک کردن موبایل استفاده شود. بسیاری از تراشه‌های درون موبایل، به حرارت حساس هستند و افزایش دما به آنها صدمه خواهد زد. نکته بعدی این است که بخار در این شرایط نمی‌تواند به راحتی از موبایل خارج شود و دوباره درون گوشی به حالت مایع در‌می‌آید، پس از این روش به هیچ وجه استفاده نکنید. درضمن در آفتاب قرار دادن نیز می‌تواند تأثیری مشابه داشته باشد.

2- برای خشک کردن پورت‌ها، بعضی اوقات به ذهنمان می‌رسد که روی یک خلال‌دندان دستمال کاغذی بپیچیم و آن را در پورت مثلا هدفون فرو کنیم، اگر تکه‌ای از آن دستمال در پورت موبایل گیر کند خارج کردن آن کاری بس دشوار خواهد بود.

3- قراردادن موبایل در مایکروویو: این ابتکار بسیار گران تمام خواهد شد!

FloatNote نت نوشتن حین تماس

گاهی پیش می‌آید که حین یک مکالمه تلفنی، مجبور به یادداشت شماره‌ای، آدرسی یا چیزی شویم، ولی کاغذ و قلمی دم‌دستمان نباشد. اینجاست که FloatNote کاربرد خود را نشان می‌دهد. با نصب این اپ، هر بار که تماسی در موبایل شما در جریان است، یک دفترچه نت‌برداری کوچک و شناور را در صفحه تماس خواهید دید که می‌توانید مکالمات خود را روی بلندگو منتقل کرده و حرف‌های مخاطب‌تان را با خیال راحت در دفترچه کوچک یادداشت کنید. در منوی FloatNote، قادرید برای هر مخاطب یک دفترچه یادداشت جداگانه ساخته و نکته‌ای را در آن بنویسید. حالا هر بار که دوست‌تان با شما تماس گرفت، با دیدن دفترچه، چیزی را که می‌خواستید با دوست‌تان در میان بگذارید، به یاد خواهید آورد.

چگونه فلش دیسک ها را بدون SAFELY REMOVE ‌کردن، خارج کنیم؟

اگر خواستید با خیال راحت و بدون نگرانی از هرگونه مشکلی فلش یا هارداکسترنالتان را بدون Safely Remove کردن خارج کنید کافی است مراحل زیر را انجام دهید. فقط توجه داشته باشید که در هر صورت بهتر است حین انتقال اطلاعات از این کار اجتناب کنید.

باز کردن Device Manager برای این کار کافی است در منوی استارت کلمه Device Manager را جست‌وجو کنید.

دنبال USB Deviceها بگردید.

زمانی که Device Manager باز شد، کافی است روی Disk Drives کلیک کنید تا باز شود. دستگاه‌هایUSB همواره در نام خود عبارت «USB» را دارا هستند.

انتخاب گزینه Quick Removal

نجوم برای همه

«اسطرلاب» از ابزارهای قدیمی نجوم رصدی است که برای اندازه‌گیری محل ستارگان و سیارات و به‌دست آوردن عرض و طول جغرافیایی محل، به‌کار می‌رفته است. این اسم بامسما نام سایتی است که قصد دارد نجوم را به افراد مبتدی معرفی کند. آزاده کیوانی، دکتری اخترفیزیک و شیوانا نظری، دکتری نجوم رصدی، 2 بنیانگذار این سایت‌ هستند. امید مؤسسان این سایت علاقه‌مند‌کردن نوجوانان و جوانان به‌دنبال‌کردن نجوم به‌صورت آکادمیک است. گزارش بازدید رصدخانه مونت میلسون و رابطه فراوانی فلزی و جرم ستاره‌ای کهکشان‌های دور دست، آخرین مقالات درج شده در این سایت هستند.

نشانگر تماس مایعات

اگر قصد خرید موبایل دست دوم را دارید و گارانتی‌ برایتان‌ اهمیت دارد باید بدانید که ‌یک قطعه بسیار کوچک همانند یک برچسب در گوشی‌های امروزی وجود دارد که با نام نشانگر تماس مایعات (Liquid Contact Indicator LCI) معروف است. اگر مایعات به داخل گوشی نفوذ کرد، این نشانگر به هنگام برخورد با مایعاتی مانند آب به رنگ قرمز درمی‌آید و در نتیجه گوشی از گارانتی خارج می‌شود. این نشانگر در هر موبایلی در مکان متفاوتی جای داده می‌شود، چراکه سازندگان می‌خواهند این نشانگر از دید افراد عادی مخفی باشد تا در استفاده از گارانتی تقلبی صورت نگیرد.

 

منبع:همشهری آنلاین

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز