واکنش سعید جلیلی به دومین پیروزی روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری

۱۳۹۶/۰۲/۳۱ - ۰۸:۱۵:۵۰
کد خبر: ۵۶۱۴۲۲
روزنامه شرق در مطلبی به واکنش اصولگرایان به پیروزی روحانی در انتخابات اشاره کرده است.

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا، در بخشی از این گزارش آمده است؛

اظهار نظر چندانی از سوی چهره‌ها یا جریان‌های شاخص اصولگرا در واکنش به پیروزی روحانی تا عصر دیروز منتشر نشد. در آن دسته از اظهار‌نظرهای منتشر‌شده هم سعی کرده‌اند به جای توجه به پیروزی روحانی، بر مطالبات رقیب او متمرکز شوند و در رثای رئیسی سخن بگویند. اگر هم بنای تبریک دارند، تبریکشان مانند علیرضا زاکانی رنگ کنایه به خود می‌گیرد. در میان جماعت اصولگرا، جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی، به دبیرکلی حسن بیادی، در این مورد البته استثنا بود. این تشکل، نخستین و تنها تشکل سیاسی اصولگرا بود که تا عصر دیروز، پیروزی روحانی را تبریک گفت. تبریک آبادگرانی‌ها برخلاف هم‌قطارانشان، نه رنگ‌و‌بوی کنایه داشت و نه بر توصیف رقیب متمرکز بود. در بیانیه این جمعیت، از پیروزی حسن روحانی با عبارات، خلق یک حماسه بزرگ و پیروزی دلچسب و قاطع یاد شده است.

پرویز داودی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام هم با اشاره به اینکه مردمی که حدود ١٦ میلیون به آقای رئیسی رأی دادند مجموعه‌ای هستند که صحبت‌ها و مطالبات بحقی دارند و درباره وضع اداری کشور، اشتغال، تولید نقدهای جدی دارند، گفته است: «این خواسته‌ها و نقدهای مردم که در ١٦ میلیون رأی به آقای رئیسی تجلی داشت، باید در دولت جدید موردتوجه قرار گیرد و همان‌طور که رهبر انقلاب نیز فرمودند، باید رسیدگی به طبقات محروم و فقیر و رسیدگی به اشتغال و تلاش برای رفع مشکلات فعلی در دستور کار دولت دوازدهم قرار گیرد».

آیت‌الله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان هم با اشاره به نتیجه انتخابات و رأی ١٦‌میلیونی رئیسی در انتخابات ٩٦ اظهار کرد: «حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدابراهیم رئیسی پیروز عرصه اخلاق، متانت و صداقت است، او پیروز عرصه مسئولیت‌پذیری در قبال فقر و فساد و تبعیض و همت برای حل مشکل رکود تورمی بود».

سعید جلیلی نیز نوشت: «اعلام نتایج سی‌و‌ششمین انتخابات سراسری ایران اسلامی با مشارکت بیش از ۷۳ درصد مردم و هم‌زمان‌شدن آن با سفر رئیس ایالات متحده آمریکا به کشوری که توسط یک «قبیله» اداره می‌شود، نشان می‌دهد مدعیان لیبرال دموکراسی مدل حکومت منهای مردم را برای این منطقه از هر مدلی مطلوب‌تر می‌دانند و با پناه‌بردن به یکدیگر نمی‌توانند بغض خود را به جمهوری اسلامی ایران به عنوان الگویی موفق و الهام‌بخش پنهان کنند. متقابلا وظیفه همه ماست تا عزم خود را برای هم‌افزایی ملی و انقلابی در دفاع از حقوق و منافع کشور و ارزش‌های انقلاب اسلامی در جهت خلق حماسه‌های بزرگ سیاسی و اقتصادی و مقابله با تهدیدات نشان دهیم».

 

 

نظر شما
نظرات
ناشناس
|
-
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۳۱
0
0
برخی از بزرگواران از تشکیل دولت سایه در بیانیه خود ذکر کرده اند .
تشکیل دولت سایه تجربه ای شکست خورده در کشورمان است.
ناشناس
|
-
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۳۱
0
0
جهان نیاز به آرامش داره....ما هستیم تعامل با جهان را که منجر به صلح میشه رقم بزنیم یا شمشیر رو از رو بکشیم...در هر دو صورت انتخاب با ماست
مسعود
|
-
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۳۱
0
0
حداقل اختلاف رای روحانی با رقیب نزدیکش نه میلیون رای است و این بدان معنی است که وعده های روحانی را مردم بیشتر قبول دارند.برنامه سلامت و بهداشت دولت بسیار عالی و خدا پسندانه است خدا خیر و برکت به دولت بدهد.
ایرانی
|
-
|
۰۸:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۲/۳۱
0
0
این 15 میلیون نصفشون که قطعا وضعشون از من و امثال من بهتر یه ما بقی هم برای سه برابر شدن یارانه رای دادن