کارشناس مسئول گروه های آموزشی متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد:

تقویت روش‌های تدریس معلمان، متناسب با فناوری جدید

۱۳۹۷/۰۸/۲۷ - ۱۸:۲۸:۲۱
کد خبر: ۷۷۷۴۴۰
تقویت روش‌های تدریس معلمان، متناسب با فناوری جدید
کارشناس مسئول گروه های آموزشی متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تغییر کتب درسی در سال‌های اخیر گفت: روش‌های تدریس معلمان نیز باید متناسب با این موضوع و با استفاده از فناوری‌های جدید تغییر یابد.
به گزارش خبرگزاری برنا از استانزنجان؛ اکبر شیرزادی صبح امروز در دومین گردهمایی کشوری سرگروه‌های توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان ضمن اشاره به هفته کتاب و کتابخوانی، اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های ما این است که معلمان و دانش‌آموزان بیشتر کتاب بخوانند.

وی همچنین به سالروز وفات علامه طباطبایی اشاره کرد و گفت: این عالم برجسته یکی از کسانی است که با کارهایی که انجام داده و با علم و دانش و آثاری که از خود به جای گذاشته از نوابغ کشور محسوب می‌شود.

شیرزادی در مورد هدف از ایجاد دبیرخانه توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان تصریح کرد: یکی از مطالبات اسناد بالادستی توانمند کردن معلمان است که باید انسانی که در آموزش و پرورش به عنوان معلم از آن یاد می‌کنیم را توانمند کنیم و یکی از بسترهایی که می‌تواند اثربخش باشد، گروه‌های آموزشی است.

این مسئول با اشاره به اینکه معلمان از نظر علم تخصصی خود مشکل ندارند، خاطرنشان کرد: اما معلمان در روش و چگونگی ارائه مطلب، نحوه برخورد با دانش‌آموزان و نحوه استفاده از ابزار و تجهیزات دچار مشکل می‌شوند و در این راستا گروه‌های آموزشی به معلم و دبیر کمک می‌کند که علم خود را به دانش‌آموزان منتقل کند.

شیرزادی ادامه داد: فضای تعلیم و تربیت امروز مانند یک برکه است که معلمان باید در آن موج و حرکت ایجاد کنند و تقویت و توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان و مدیران از موارد ذکر شده در سند تحول است.

وی با اشاره به اینکه کتاب‌ها و محتوای جدید وارد آموزش و پرورش شده است، اظهار کرد: دبیرخانه توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان بر این اساس شکل گرفته که افراد مورد نظر وارد عمل شوند و اوضاع را رصد کنند که حال باید دید رویکرد معلمان با توجه به این تغییرات عوض شده یا خیر؟

این مسئول ضمن تاکید بر توجه به توسعه و تحقیق برای پیدا کردن آسیب‌ها و نقاط قوت و ارائه راهکار برای بهبود عملکرد، بیان کرد: راهنمایی و نظارت بالینی کم‌کم جای خود را در مدرسه باز کرده و معلمان و مدارس نسبت به این امر اقبال نشان می‌دهند و نیازمند آن است که روی این موضوع بیشتر کار شود و در کلاس‌ها پذیرای ناظران هستند تا به فرایند یاددهی یادگیری کمک شود .

این مسئول با اشاره به اینکه جشنواره الگوهای تدریس در سه سال گذشته رویکرد تغییر داده است، خاطرنشان‌کرد: یکی از این تغییرات این است که معلمان تجربه‌های خود در کلاس را ارائه و از تدریس خود در کلاس به مدت ۳۰ دقیقه فیلم تهیه می‌کنند و قرار است در سال تحصیلی جدید بخش مقالات را دبیرخانه توسعه شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان مورد بررسی قرار دهد.

 

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز