شهربانو امانی:

مردم دی ماه ۹۶ خودجوش اعتراض نکردند/ هر زمان دولت در دست تندروها نبوده، رسانه ملی وظیفه ملی‌اش را انجام نداده است

۱۳۹۸/۰۷/۲۴ - ۰۵:۰۲:۰۲
کد خبر: ۹۱۲۳۱۴
مردم دی ماه ۹۶ خودجوش اعتراض نکردند/ هر زمان دولت در دست تندروها نبوده، رسانه ملی وظیفه ملی‌اش را انجام نداده است
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: انتقادات رادیکال بر روی عملکرد دولت تاثیر منفی گذاشت و اگر تندروی‌ها و مخالفت‌ها با دولت تبدیل به همگرایی می‌شد، شاید تعداد زیادی از شرکت‌های بزرگ دنیا در ایران سرمایه‌گذاری می‌کردند و طبیعتا یک رئیس‌جمهور تندرویی چون ترامپ نمی‌توانست یکجانبه از برجام خارج شود.

«شهربانو امانی»، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در خصوص اشاره رئیس‌جمهور در نشست خبری به مسئله ناآرامی‌های دی ماه 96 و فشارهای سیاست خارجی به خبرنگار برنا گفت: عده ای رقیب دولت بودند که خاستگاه اصلی‌شان در مشهد بود. بحث ناآرامی‌های دی ماه سال 96 هم از شهر مشهد آغاز و بعد به شهرهای کوچک‌تر کشیده شد. نهایتا هم مشخص نشد که این ناآرامی‌ها را چه کسانی شروع کردند.

شهربانو امانی با اشاره به شرایط سخت اقتصادی بیان داشت: طبق گفته‌های کارشناسان این ناآرامی‌ها خودجوش نبوده و مردم خودشان این ناآرامی‌ها را شروع نکرده بودند، هرچند که مسائل اقتصادی شرایط خاصی را رقم زده بود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ریشه‌های مشکلات اقتصادی را در دولت قبلی دانست و تصریح کرد: پرونده بسیاری از موسسات مالی و اعتباری و بانک‌های خصوصی که در دولت قبلی بدون رعایت ضوابط و قوانین مجوز فعالیت گرفتند، آغاز شد؛ مثل پدیده شاندیز و موسسات مالی و اعتباری که طبق نظر کارشناسان اقتصادی 600 الی 700 هزار میلیارد خسارت بر دولت تحمیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه پول دولت، پول پدر کسی نیست، گفت: این موارد به نوعی بر مردم ایران تحمیل شد. عده‌ای بدون داشتن صلاحیت‌های لازم مجوزهای متعددی گرفتند و هنوز هم پرونده آنها ادامه دارد. مثلا رسیدگی به تخلفات بانک سرمایه هنوز هم ادامه دارد.

شهربانو امانی افزود: کشور شرایط سختی را متحمل شده بود. از سال 92 مردم با انتخاب روحانی و تشکیل دولت یازدهم، کمک کردند که کشور از ورطه بحران و سقوط نجات پیدا کند. رشد اقتصادی کشور از شرایط بحرانی عبور کرد و رو به بهبود گذاشت.

وی درخصوص برجام و سنگ‌اندازی‌های داخلی و خارجی توضیح داد: برجام هم که یک تصمیم نظام و قصد همه‌جانبه ملی بود به سرانجام رسید ولی رقبای آقای روحانی چه رقبای تندروی داخلی و چه مخالفین و رقبای منطقه‌ای و جهانی تلاش کردند که برجام به نتیجه نرسد. اگرچه بسیاری معتقد بودند که برجام معجزه خاصی را رقم نخواهد زد اما کمک می‌کرد که شرایط بهبود یابد و اعتماد بین‌المللی برای ایران مهیا شود.

 عضو شورای شهر تهران گفت: انتقادات رادیکال بر روی عملکرد دولت تاثیر منفی گذاشت. اگر تندروی‌ها و مخالفت‌ها با دولت تبدیل به همگرایی می‌شد، شاید تعداد زیادی از شرکت‌های بزرگ دنیا در ایران سرمایه‌گذاری می‌کردند و طبیعتا یک رئیس‌جمهور تندرویی چون ترامپ نمی‌توانست یکجانبه از برجام خارج شود. این عوامل دست به دست هم دادند و دولت را در تنگنا قرار دادند.

وی با تاکید بر اینکه رئیس جمهور در خود دولت هم تنها و بی‌حامی ماند، خاطرنشان ساخت: رفتار دولتمردان آقای روحانی با عقبه‌ی رای و مردم مخصوصا کسانی که تلاش کرده بودند آقای روحانی رای بیاورد، سبب شد که انتقادات فضای رادیکال‌تری بگیرد و همه اینها دست به دست هم داد که به نوعی یک اتحادی شکل گرفت که در نتیجه آن عملکرد دولت تحت تاثیر قرار گرفت.

وی افزود: دولت خیلی تنها ماند و جریان سیاسی حامی آقای روحانی نتوانست از عملکرد او و کابینه‌اش دفاع کند. مجلس هم نتوانست همراهی لازم را با دولت انجام دهد هرچند که نماینده‌های افراطی جبهه پایداری تعدادشان بسیار کم است.

شهربانو امانی با انتقاد از عملکرد رسانه ملی بیان داشت: هر زمان دولت در دست بخش تندرو جامعه  نبوده، رسانه ملی هیچوقت وظیفه ملی خود را انجام نداده است. این مسئله را در دولت آقای روحانی نیز شاهد بودیم.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز