سهام عدالت | سود سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت

افزایش ۱۰۰ درصدی سود سهام عدالت منتفی شد | نرخ دقیق سود سهام عدالت چقدر خواهد بود؟!

۱۴۰۱/۰۵/۲۳ - ۰۷:۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۳۶۳۵۱۴
افزایش ۱۰۰ درصدی سود سهام عدالت منتفی شد | نرخ دقیق سود سهام عدالت چقدر خواهد بود؟!
دبیر فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی حرف‌های تازه‌ای در مورد سود سهام عدالت مطرح کرد!

به گزارش خبرگزاری برنا، ثبت نام جاماندگان سهام عدالت، در سال 1401، انجام شد. بابت اینکه جاماندگان سهام عدالت به کجا مراجعه کنند، واگذاری این سهام، به صورت اینترنتی، از طریق سامانه سهام عدالت، صورت می پذیرد. علی رغم جمعیت عظیمی که موفق به ثبت نام، برای دریافت این سهام شدند. رونق بی سابقه بازار سرمایه که متشکل از بازار بورس و فرابورس می باشد، سبب شده تا جاماندگان سهام عدالت، تمایل به فعالیت در این بازار پیدا کنند که از جمله آن ها، جاماندگان سهام عدالت از ثبت نام اولیه بود. برای جاماندگان سهام عدالت، تصمیم گیری ها در این خصوص ادامه دارد. سود جدید سهام عدالت واریز شد. ارزش سهام عدالت امروز مشخص شد. 

سهام عدالت

35 درصد از سود را به سرمایه گذاری اختصاص می‌دهیم!

عسگر توکلی، دبیر فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی در این خصوص بیان کرد: برای آنکه شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت منافع بیشتری برای سرمایه‌گذاران و سهامداران عدالت به ارمغان آورند، باید منابع نقدی در اختیار داشته باشند و یکی از پیشنهادات شورای عالی بورس این بوده که ۳۰ درصد از سود شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت بین سهامداران توزیع نشده و جهت سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه هایی که هم سودآوری لازم برای سهامداران را به همراه داشته باشد و هم در همان استان، ایجاد اشتغال کند، اختصاص یابد.

وی اضافه کرد: این موضوع نباید موجب دغدغه سهامداران عدالت شود، چرا که با تخصیص بخشی از سود سهامداران به سرمایه گذاری های جدید در پروژه های سودآور، هم در بلندمدت بازدهی بیشتری نصیب سهامداران عدالت خواهد شد و هم به ایجاد اشتغال و توسعه استان ها در کشور کمک خواهد شد. مهمترین دغدغه مقام معظم رهبری در سال های اخیر هم ایجاد اشتغال و رونق تولید و توسعه استان‌ها بوده و وقت آن رسیده که به جای شعار دادن، گامی در راستای تحقق این شعارها برداشته شود‌. البته که دغدغه سهامداران عدالت در مورد سوء استفاده های احتمالی هم طبیعی است؛ اما به سهامداران عدالت اطمینان خاطر می‌دهیم که هم فراکسیون سهام عدالت مجلس شورای اسلامی و هم کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت و هم سازمان بورس و سایر نهادهای ذیربط،  نظارت کافی در رابطه با نحوه انتخاب پروژه و سرمایه‌گذاری‌هایی که توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت با سود سهامداران عدالت انجام خواهد شد خواهند داشت تا حیف و میلی صورت نگیرد و از تضییع حقوق سهامداران عدالت جلوگیری شود. موضوع تخصیص ۳۰ درصد از سود سهامداران عدالت در شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت به سرمایه گذاری روی توسعه استان ها در حد پیشنهاد بوده و اجرای آن نیازمند تصویب در شورای عالی بورس خواهد بود‌.

توکلی تصریح کرد: سود سهام عدالت امسال حداقل ۴۵ درصد بیش از سود ساله گذشته خواهد بود و تلاش ما این است که بخشی از این سود صرف سرمایه گذاری های جدید برای سهامداران عدالت شود.

مبلغ وام سهام عدالت بانک ملی

این رقم در حالی است که برخی بانک‌ها از جمله بانک ملی اعلام کرده‌اند که مبلغ وام سهام عدالت بین ۲ تا ۱۰ میلیون تومان است که به متقاضیان پرداخت می‌شود.

اما نکته مهم این است که همه دارندگان سهام عدالت نمی‌توانند این وام را دریافت کنند.

اولین شرط دریافت این وام، داشتن حساب در بانک ملی است. پس از آن متقاضیان می‌توانند از طریق اپلیکیشن‌های بانک درخواست وام خود را ثبت‌ کنند.

دومین شرط این است که متقاضی باید کارت ملی هوشمند داشته باشد.

ثبت‌نام در سامانه سجام و احراز هویت یکی دیگر از شروط مهم است.

همچنین تنها افرای می‌توانند وام سهام عدالت بانک ملی را دریافت کنند که هیچ سهمی از سبد سهام عدالت خود را نفروخته باشند. اگر مشمولان حتی یک سهم از پرتفوی خود را فروخته باشند، نمی‌توانند وام را دریاف کنند.

جز این، این وام تنها به دارندگان سهامی تعلق می‌گیرد که مشمول یارانه باشند.

شرایط بازپرداخت وام سهام عدالت

اگر متقاضی دریافت وام، بتواند آن را یک ماهه تسویه کند، هیچ سودی به این وام تعلق نمی‌گیرد. اما در حالت کلی اقساط این وام ۳۶ ماهه است و با کارمزد ۱۸ درصد محاسبه می‌شود.

نکته مهمی که درباره وام سهام عدالت بانک ملی وجود دارد این است که  این وام در قالب نقدی نیست و در قالب کارت اعتباری است. اما نه کارت اعتباری فیزیکی. بلکه در قالب نشان بانک است و فقط برای خرید از فروشگاه‌های افق کوروش، رفاه، وین مارکت و پذیرندگان دستگاه پوز سداد که QR code دارند خرید کنند.

مجامع سهام عدالت تشکیل می‌شود؟

سه خردادماه سال جاری بود که شرکت بورس اوراق بهادار تهران با صدور اطلاعیه‌ای، از تداوم تعلیق نماد معاملاتی شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در بورس، حداقل تا تاریخ ٣١ شهریورماه امسال خبر داد. همچنین بنابر جلسه ۹ اسفندماه سال ١۴٠٠ شورای عالی بورس و اوراق بهادار، بازگشایی نماد معاملاتی همه شرکت‌های سرمایه گذاری استانی  پس از ارائه مدل پیشنهادی جهت بازبینی آیین نامه اجرایی آزاد سازی سهام عدالت به شورا، انجام خواهد شد و خرید و فروش آن تا زمان تغییر آیین‌نامه معاملات سهام عدالت در شورای عالی بورس و تعیین نحوه برگزاری مجامع این شرکت‌، امکان‌پذیر نیست.

بنابر اعلام پیمان حدادی، دستیار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیز، با توجه به اختلافات بین نهاد‌های مرتبط و سازمان‌های مربوطه در مورد نوع مالکیت و مدیریت در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی که نیاز به بررسی بیشتر و اصلاحات احتمالی آیین‌نامه اجرایی آزاد‌سازی سهام عدالت دارد، تصمیم شورای عالی بورس بر این شد فعلا نماد‌های این شرکت‌ها بسته باشند و تا زمانی که این آیین‌نامه اصلاح نشود، مجامع برگزار نخواهد شد.

لازم به ذکر است که سال گذشته، مجامع نوبت اول برخی از شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت برگزار شد، اما به حد نصاب نرسیدند. یعنی ۵۰درصد به علاوه یک سهم در مجمع حاضر نشدند. بنابراین، این مجامع به نوبت دوم رسید.

درواقع، بازگشایی نمادهای شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی زمانی رخ می‌دهد که مجامع این شرکت‌ها به درستی برگزار شود و در مورد سهامداران عدالت با روش مدیریت مستقیم نیز، سازمان بورس و اوراق بهادار باید تعیین تکلیف کند. مرجع اصلی تعیین مقررات سهام عدالت، شورای عالی بورس بوده و از ۳۱ شهریورماه سال ۱۴۰۰ به بعد، هیات مدیره آن دسته از شرکت‌های سهام عدالت استانی که مجامع آنها برگزار نشده است، از سوی شورای عالی بورس تعیین می‌شود.

نظر شما
نظرات
rahim Amanloo
|
-
|
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
0
0
امسال رو پرداخت کنید، ان شالله از سال بعد هر چی شما بگید.
سهامدار مظلوم
|
-
|
۰۷:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۲۳
0
0
سهام عدالت چیست؟
به مجموعه سهامی اطلاق می شود که دارای ویژگی زیر باشند:
1-برخی مردم دارند برخی ندارند
2-سهام است اما غیرقابل خرید و فروش
3-سود آن قابل دستکاری است بدون اذن سهامدار
4-بدون رای سهامدار، مدیران آن انتخاب می شوند.

ووو درمجموع سهام عدالت سهامی است که هیچگونه قانونی و حاکمیت شرکتی در آن رعایت نمی شود ولی تا دلتون بخاد قیم و دلسوز داره که میگویند ارزنده است. بله ارزنده بود اما با این دستکاری ها و عدم مشارکت مردم شده خانه زنبور عسل برای عده ای. الان هم بدون اذن سهامدار میخان از سودش خرج استان ها کنند. شرعا درسته اینکار؟ کی رای گیری شد؟ چرا معاملاتش ازاد نمیشه مگه دستور رهبری نبود؟ مدیران شرکت های سهام عدالت رو چرا مردم و سهامدارن انتخاب نمی کنن؟ ووو
بازرگانی برنا
لالالند
بانک رفاه
بلیط هواپیما
دندونت
توثیق بانک صادرات
بانک سپه
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
بانک رفاه
بلیط هواپیما
دندونت
توثیق بانک صادرات
بانک سپه
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
بانک رفاه
بلیط هواپیما
دندونت
توثیق بانک صادرات
بانک سپه
سلام پرواز