سیمرغی که می‌تواند ناجی تلویزیون باشد

۱۴۰۱/۰۷/۳۰ - ۰۰:۰۲:۰۰
کد خبر: ۱۳۸۸۴۲۴
سیمرغی که می‌تواند ناجی تلویزیون باشد
علیرضا نجف‌زاده کارگردان سریال‌های «زوج و فرد»، «بوتیمار» و... که اخیرا سریال «خوشنام» را روی شبکه یک سیما داشت مهمان خبرگزاری برنا شد و در گفت‌وگویی چون در خصوص کلاس‌های آموزشی بازیگری و کارگردانی، ساخت سریال‌های ملودرام هر شبی و... پرداخت که مشروح آن را به زودی از نظر می‌گذرانید.

«علیرضا نجف‌زاده» کارگردان تلویزیون که یکی از مدعوین مراسم افتتاح سیمرغ در رسانه‌ی ملی بود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا گفت: بی‌تردید یکی از مهمترین تولیدات رسانه‌ی ملی آثار نمایشی است که در این حوزه تلویزیون بخش اعظمی از مخاطبان را معطوف خود می‌سازد و بدیهی است که مدیران و سیاست‌گذاران تلویزیون روی آن حساسیت ویژه داشته باشند.

نجف‌زاده افزود: هر تصمیمی که به ارتقای کیفی تولیدات تلویزیونی خاصه آثار نمایشی کمک کند مبارک است و باید آن را به فال نیک گرفت. ماموریت مرکز سیمرغ هم تولید برخی آثار نمایشی، ترکیبی به خصوص سیتکام‌ها و تله‌تئاترهاست که با مدیریت «مجید اکبرشاهی» می‌تواند رنگ و لعاب جدیدی به این آثار در شبکه‌های مختلف سیما بدهد.

حضور علیرضا نجف زاده در خبرگزاری برنا

کارگردان «خوشنام» می‌گوید: با اهدافی که از افتتاح این مرکز در مراسمی که به همین منظور تشکیل شده بود شنیدم بسیار امیدوار هستم تولیدات به لحاظ کمی و کیفی مسیری نو را در پیش بگیرند و با حساسیت ویژه روی سوژه‌ها، موضوعات و قصه‌ها شاهد آثاری قابل تامل در رسانه‌ی ملی باشیم. انگیزه و نگاه متفاوتی که در مدیریت جدید رسانه ملی می‌بینم نشان از آن دارد که مخاطب می‌تواند به روزهای بهتری در تلویزیون و آثار مختلف امیدوار باشد.

چندی پیش مراسم تاسیس «مرکز سیمرغ» به مدیریت مجید اکبرشاهی و با حضور جمعی از مدیران، هنرمندان و اهالی رسانه از جمله پیمان جبلی، محسن برمهانی، بهروز افخمی، جواد هاشمی، امین زندگانی، مهران مهام، پرویز فلاحی‌پور، نسرین بابایی، محمدرضا شفیعی و… برگزار شد که در ادامه مشروح گزارش این مراسم را می‌خوانید.

سیمرغ، فرصتی برای ورود به عرصه‌های مغفول نمایشی

رئیس سازمان صداوسیما، تاسیس مرکز سیمرغ را فرصت مغتنمی‌ برای ورود به عرصه‌های مغفول نمایشی دانست.

دکتر جبلی در آئین افتتاح رسمی مرکز سیمرغ که در مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار شد افتتاح این مرکز را به همه فعالان عرصه نمایش و برنامه سازی تلویزیونی تبریک گفت.

وی با اشاره به اولین سالگرد صدور حکم مقام معظم رهبری و آغاز دوران تحول در رسانه ملی تاکید کرد تاسیس سیمرغ، اقدامی لازم بود که می‌بایست زودتر اتفاق می افتاد و فعالیت آنها سال ها به تعویق افتاده است. رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به جایگاه تئاتر به عنوان خانه اصلی هنر نمایش، ظرفیت بالای فارغ التحصیلان تئاتر را ارزشمند خواند که تاسیس سیمرغ می تواند باعث استفاده از این ظرفیت در تلویزیون شود. دکتر جبلی، احیای تله تئاتر را یکی از بخش های مرکز سیمرغ معرفی کرد و تاسیس این مرکز ظرفیت‌های مغفول مانده هنری را فعال تر خواهد کرد.

جبلی

رئیس صداوسیما با تاکید بر اینکه وقتی سازمانی مانند رسانه ملی بخواهد همپای تحولات اجتماعی پیش برود باید با ساخت انواع گونه از مستند و خبر تا داکیودارم (مستند داستانی) و تله تئاتر در اندیشه جذب مخاطب باشد، مرکز سیمرغ را عامل مهمی در افزایش ضریب نفوذ خواند.

سیمرغ؛ سرآغاز تفکیک نظام‌های تولید و پخش

در این مراسم که جمعی از چهره‌های فرهنگی و هنری و مدیران رسانه ملی حضور داشتند محسن برمهانی، معاون سیما به تعریف مرکز سیمرغ پرداخت و آن را مرکزی معرفی کرد که قرار است ظرفیت جدیدی برای صداوسیما ایجاد کند که هم در حوزه نمایشی و هم حوزه غیر نمایشی فعال خواهد بود و به سان دو بال این سیمرغ عمل خواهد کرد و با تولید آثار درست، باکیفیت و بهره از ظرفیت های بزرگان، پرواز خوبی در سپهر رسانه ای کشور خواهد داشت.

وی با اشاره به سند تحول تاکید کرد لازم است نظام تولید از نظام پخش تفکیک شود و طبق همین سند، مرکز سیمرغ در کنار مراکز سیما فیلم و صبا قرار خواهد گرفت تا در کنار دو واحد جدید التاسیس تولید آثار کوتاه و اداره کل دفتر فیلمنامه به این تفکیک کمک کند. برمهانی با خطاب قراردادن هنرمندان حاضر در جلسه از آنها خواست برای کمک به حوزه تولید به بهانه راه افتادن این مرکز به میدان بیایند.

معاون سیما با اشاره به اینکه عصر جنگ روایت‌هاست ابراز امیدواری کرد و گفت: رسانه ملی نیز در تلاش برای نمایش حقیقت هاست، مرکز سیمرغ بتواند تصویری درست برای مردم در حوزه‌های وسیع تر داشته باشد.

ظرفیت‌های متعدد سیمرغ

مجید اکبر شاهی، رئیس مرکز سیمرغ نیز در این مراسم به بیان ماموریت این مرکز پرداخت و یکی از ماموریت‌های آن را تفکیک نظام تولید از پخش خواند و راه اندازی این مرکز در کنار سایر مراکز مثل سیما فیلم و صبا را سبب افزایش ظرفیت رسانه ملی دانست. وی یکی دیگر از وظایف سیمرغ را افزایش ظرفیت رسانه ملی در ژانرهای مغفول مانده معرفی کرد و گفت: این مرکز با ساخت مجموعه‌های سیدکام (مجموعه‌های نمایشی با دکور ساده)، سرعت تولید آثار نمایشی را بالا خواهد برد و آثار متنوع و متکثری به وجود می‌آید.

اکبرشاهی یکی دیگر از وظایف این مرکز را قرارگاه طراحی ایده‌ها و فکرها در حوزه‌های مختلف مسابقه، مستند و ...معرفی کرد. رئیس مرکز سیمرغ یکی دیگر از وظایف این مرکز را شناسایی و تعامل هم افزا با مجموعه‌های فعال در کشور دانست که می توانند به کمک سازمان بیایند. وی در پایان سیمرغ را بشارت بزرگ برای جوانان خواند که بتوانند در بخش های مختلف سازمان فعالیت کنند.

مجید اکبرشاهی

در بخش‌های دیگری از این مراسم، حسن خجسته، استاد تمام دانشگاه صداوسیما نیز در سخنانی کوتاه، ایجاد مرکز سیمرغ را فرصتی مناسب برای ایجاد فضای رقابت بین ایده‌ها و کارها دانست. مهدی فرجی، تهیه کننده، جواد افشار، کارگردان و امین زندگانی، بازیگر نیز پشت تریبون رفته و از مزایای تاسیس مرکز سیمرغ گفت. علیرضا افتخاری، خواننده پیشکسوت کشورمان نیز قطعاتی را برای حاضران اجرا کرد.

بخش‌هایی از این مراسم به صورت زنده روی آنتن شبکه خبر رفت.

سیمرغ

لازم به ذکر است در این مراسم جمعی از هنرمندان و اهالی رسانه از جمله بهروز افخمی، سعید سلطانی، احمد نجفی، جواد هاشمی، جعفر دهقان، بهروز مفید، حسین طاهری، محمود رضوی، محسن علی اکبری، حبیب والی‌نژاد، ابوالفضل صفری، محمدرضا ورزی، مهران مهام، مجید واشقانی، علیرضا مسعودی، پرویز فلاحی پور، نسرین بابایی، جواد قارایی، عباس موزون، اسرافیل علمداری، بهرام ابراهیمی، رمحمد رضا آهنج، علی غفاری، داریوش یاری، حسن لفافیان، حسن وارسته، محمدرضا شفیعی و ... حضور داشتند.

انتهای پیام/

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز