مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان:

هرمزگان پنجمین استان تعیین کننده بودجه کشور / بنگاه‌های اقتصادی هرمزگان مکلف به پرداخت مالیات در محل فعالیتشان هستند

۱۳۹۹/۱۱/۲۶ - ۱۹:۴۳:۰۷
کد خبر: ۱۱۳۷۳۰۵
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان ، گفت : هرمزگان یکی از پرجاذبه ترین مناطق کشور و حتی خاورمیانه است و به عنوان پنجمین استان تعیین کننده بودجه در کشورمان شناخته می شود.

به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ، مهدی دسینه در نشست خبری که در سالن جلسات دارایی برگزار شد، با بیان اینکه در دنیا شهرهای ساحلی به عنوان مناطق بکر گردشگری و توسعه اقتصادی شناخته می شوند، تشریح کرد : هرمزگان یکی از پرجاذبه ترین مناطق کشور و حتی خاورمیانه است و به عنوان پنجمین استان تعیین کننده بودجه در کشورمان شناخته می شود.

وی با اشاره به اینکه بنادر و مناطق آزاد اقتصادی و صنعتی این استان را در بین زمره استان های اقتصادی و متمایز کشور قرار داده است، عنوان کرد: در فرآیند تخصیص بودجه، شاخص نرخ بیکاری و تورم متأسفانه هرمزگان جایگاه مناسبی ندارد هرچند زحمات زیادی کشیده شده اما هنور هرمزگان به جایگاه واقعی خود نرسیده است.

دسینه خاطرنشان کرد: در هرمزگان یک میلیون و ۷۰ هزار نفر در سهام عدالت نام نویسی کرده اند که ۳۰ درصد به صورت مستقیم و ۷۰ درصد روش غیر مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده اند. افرادی که روش غیر مستقیم را برگزیده اند می توانند پس از احراز هویت در سجام در انتخابات تعیین هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری استان هرمزگان شرکت کرده و پنج نفر را به عنوان اعضای هیات مدیره انتخاب کنند.

نماینده وزیر در استان هرمزگان با اشاره به اینکه تاکنون ۵۹ درصد از سهامداران در سامانه سجام احراز هویت شده و استان هرمزگان در تاریخ ۲۱ اسفندماه می تواند انتخابات را برگزار کند، اضافه کرد: برای اعلان نامزدی و داوطلبی باید افراد یکسری صلاحیت های عمومی و تخصصی داشته باشند که تا امروز ۴۱ نفر برای این انتخابات در استان هرمزگان ثبت نام کرده اند و تا پایان ماه بهمن فرصت نام نویسی وجود دارد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان با بیان اینکه امیدوارم سهامداران در انتخاب اعضای هیات مدیره دقت کافی را کنند زیرا سرمایه عظیمی در گرو تصمیم این پنج فرد منتخب خواهد بود، عنوان کرد: چند بار نامه نگاری صورت گرفته تا عملکرد اعضای هیات مدیره در طول ۱۰ سال به صورت شفاف اعلام شود که تاکنون صورت نگرفته اما برای ثبت نماد شرکت سرمایه گذاری هرمزگان در بورس نیاز به بیلان مالی است که باید اعلام شود و امیدوارم این امر هرچه زودتر محقق شود.

وی با اشاره به اینکه مرکز خدمات سرمایه گذاری هرمزگان علاوه بر فراهم کردن شرایط مناسب سرمایه گذاری در توسعه سرمایه گذاری و روابط اقتصادی خارجی حائز اهمیت است، اضافه کرد: اطلس سرمایه گذاری هرمزگان در ۹ بخش تهیه و تدوین شده و در سایت این مرکز قراردارد و به دنبال آن هستیم تا با تقویت این مرکز به رشد و توسعه استان هرمزگان کمک کنیم.

دسینه با بیان اینکه ساماندهی و سنددار کردن اموال دستگاه های اجرایی از دیگر برنامه های در دستور کار اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان است، مطرح کرد : عدم سنددار بودن اموال دستگاه های اجرایی سبب بروز اختلاف در برخی از زمینه ها شده که با انعقاد تفاهم نامه مابین دستگاه قضایی و وزارت اقتصاد و دارایی در شرف حل این مشکل هستیم.

وی با اشاره به اینکه به شدت به دنبال جذب تسهیلات به پروژه های سرمایه گذاری در هرمزگان هستیم، یادآور شد : از این طریق می توانیم پروژه های زیرساختی استان هرمزگان را با شتاب بیشتری حرکت دهیم و زمینه ساز توسعه استان هرمزگان باشیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان با بیان اینکه زمان بر بودن اخذ مجوزات سرمایه گذاری امری مشکل زاست، اضافه کرد: باید به دنبال کاهش این زمان باشیم که از طرق فرهنگسازی در ادارات و مدیران می توان به این مهم دست یافت.

وی با اشاره به اینکه فرآیند استعلام در پنجره سرمایه گذاری استان هرمزگان از ۳۰ روز به ۱۵ روز تقلیل یافته است، خاطرنشان کرد: امیدوارم نهادهای ذی ربط با کاهش زمان فرآیند استعلامات در جذب سرمایه گذار همکاری لازم را انجام دهند.

دسینه تعداد پرونده های اموال تملیکی استان هرمزگان در سال ۹۹ را ۲۱۷۹ مورد دانست و اظهار کرد: این میزان پرونده ۲۳۲ تن کالا معادل ۸۳ هزار میلیارد ریال را شامل می شد.

وی در خصوص قانون پرداخت مالیات شرکت ها و بنگاه های اقتصادی در محل فعالیت، تصریح کرد: باید تمامی شرکت ها و بنگاه های اقتصادی هرمزگان مالیات و ارزش افزوده خود را در استان پرداخت کنند در حالی که بسیاری از شرکت ها همچون نفت ستاره خلیج فارس، سازمان بنادر و دریانوردی، فلات قاره و … همچنان ارزش افزوده خود را در بیرون از هرمزگان پرداخت می کنند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان هرمزگان با اشاره به اینکه ارزش افزوده شرکت نفت ستاره خلیج فارس در سال ۹۶ رقم ۸۰۰ میلیارد تومان بود، عنوان کرد: پرداخت این مبلغ در هرمزگان می توانست زمینه ساز دستاورد بزرگی در توسعه زیرساخت ها باشد.

خبرنگار : جمیله دبیری نیا

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز