وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان:

شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) بزرگ ترین ظرفیت کشور در حوزه آموزش مجازی و فناوری اطلاعات است

۱۳۹۹/۰۷/۱۵ - ۱۰:۱۰:۵۷
کد خبر: ۱۰۶۹۳۴۱
شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) بزرگ ترین ظرفیت کشور در حوزه آموزش مجازی و فناوری اطلاعات است
وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان گفت: شبکه آموزشی دانش آموزان (شاد) بزرگ ترین ظرفیت کشور در حوزه فناوری اطلاعات و آموزش مجازی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محسن حاجی‌میرزایی ضمن قدردانی از همه دستگاه ها و نهادها، همین طور فرهنگیان و اولیایی که یاریگر آموزش مجازی دانش آموزان بوده و هستند، اظهار داشت: ضعف ها و مشکلات شبکه شاد از همه استان ها جمع آوری شده و کارشناسان در حال رفع آن ها هستند.

وی افزود: به بهانه عدم دسترسی به تلفن هوشمند و اینترنت نباید دانش آموزی از آموزش عقب بماند و در حال حاضر تلویزیون، آموزش‌ها را ارائه می کند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تصویر کلی از جامعه ایران امروز این است که همه آحاد مختلف جامعه در تلاش هستند و گروهی برای امنیت، گروهی برای سلامتی و ... خدمت می کنند و در این میان جمعیتی هستند که موضوع کار آن‌ها، انسان ها هستند که برای زندگی کردن و ایفای نقش های مختلف آنها را پرورش می دهند.

وی افزود: امروز هم وحدت نظری و هم تجربیات علمی و عملی بر این مسئله است که بنیانی ترین حرکتی که برای تحول یک جامعه می توان انجام داد، تحول در یادگیری جامعه است و هر چه این امر عمیق تر و کارسازتر باشد، آینده آن جامعه بهتر خواهد بود.

حاجی میرزایی با بیان این که جامعه مطابق آنچه که یاد گرفته، عمل می کند و اگر نهاد اقتصاد و سیاست ما با کاستی روبه رو هستند، این کاستی ها قابل ارجاع به نظام یادگیری است، گفت: هرچه نظام یادگیری کارسازتر باشد، جامعه ای بهتر و با نشاط تر داریم و همه آرمان های دین و تحولات دینی که دنبال می کنیم مرهون جریان یادگیری جامعه است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: همه مسائلی که برای کاستن از رنج مردم و گرفتاری های جمعیت به کار می گیریم محصول جریان یادگیری جامعه است و کسانی که دست اندر کار تعلیم و تربیت هستند بدانند در شریف ترین، بنیانی ترین و کارسازترین فعالیت قدم نهاده اند و این کار، کار الهی و از شرافت ذاتی برخوردار است.

وی با اشاره به شرایطی که سال تحصیلی را آغاز کرده ایم، افزود: سیستم و دانش آموز ما سال ها یاد گرفته بود به مدرسه برود و در کلاس، آموزش ببیند که امسال در شرایط متفاوتی قرار گرفتیم و سیاست های بالادستی می گوید در شرایط سخت و بحران ها باید بتوان روی پای خود ایستاد و از وظایف و ماموریت ها پاسداری کرد که به همت جامعه فرهنگی در این حوزه سرافراز بودیم.

حاجی میرزایی اظهار کرد: وارد کار نو و متفاوتی شدیم که به سرعت به شرایط، واکنش نشان دادیم و فرصت آزمون و رفع اشکال نداشتیم و باید به سرعت وارد می شدیم و اشکالات هم به تدریج حل می شود.

وی بیان کرد: سیاست اصلی حمایت از این ظرفیت ملی است و هیچ خدمتی در کشور به گستردگی شبکه شاد در عرصه فضای مجازی نیست و هر چه ترافیک این شبکه افزایش می یابد، ترافیک دیگر شبکه ها کاهش می یابد و نشان می دهد جریان اینترنت کشور مصروف تعلیم و تربیت می شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که حوزه پرورشی به طور جدی دغدغه ماست و همه کانال های پرورشی در شاد فعال شده، افزود: برخی برنامه های این حوزه که در شبکه شاد عرضه می شود مخاطبان بیش از یک میلیون نفری دارد.

وی با بیان اینکه سیاست ما کاستن از محرومیت ها و اولویت دادن به محروم ترین مناطق برای رساندن آنها به متوسط کشوری است، اظهار کرد: رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس قول داده اند سرانه فضای آموزشی استان کرمان تا پایان سال به متوسط کشور برسد.

حاجی میرزایی با اشاره به این که توزیع نامناسب در سطح استان وجود دارد اما همه منابع را برای کاستن این فاصله ها اختصاص خواهیم داد، گفت: جمعیت برای جابه جایی از کسی اجازه نمی گیرد اما با جابه جایی، تعادل های ما را به هم می زند و غالب مسائلی که داریم در حاشیه شهرهاست.

وی با اشاره به این که تجهیز هنرستان ها جزو اولویت های ماست، بیان کرد: برای کسانی که تبلت ندارند، راهی برای پاسخ به این نیاز ۳ میلیون نفری وجود ندارد و نهادهای مدنی و حمایتی را فعال کرده ایم که حداکثر می شود ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تبلت تامین کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: سیاست ما در مناطق کم جمعیت، آموزش حضوری است و کسانی که از تلویزیون آموزش می بینند هر هفته یا دو هفته باید به معلمشان مراجعه کنند تا کاستی در آموزش نباشد.

حاجی میرزایی با اشاره به این که معلمان موظف هستند روی تک تک دانش آموزانشان حساس باشند، تصریح کرد: هیچ دانش آموزی به هر دلیلی نباید از گردونه آموزش عقب بماند.

وی بیان کرد: سال ها به دنبال تقویت پیوند خانه و مدرسه بودیم که امروز این پیوند شکل گرفته و نقش دانش آموزان در فراگیری بیشتر شده و باید از این فرصت استفاده کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که تامین مسکن فرهنگیان جزو سیاست ماست و هر کاری که از عهده ما بربیاید کوتاهی نمی کنیم، گفت: مدارس شبانه روزی و طرح نهاد(نظام مراقبتی دانش آموزان) را به طور جدی دنبال می کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: شهید سلیمانی یک کلاس درس است همچنان که عاشورا یک کلاس درس است و همانطور که کلاس عاشورا در سال ها و قرون پابرجاست، مکتب سلیمانی و درس سلیمانی همیشگی و پایدار و درس پایداری است و در آموزش و پرورش مجموعه ای برای ورود مفاهیم دفاع مقدس، قهرمانان دفاع، ایثارگران و شهدا تعیین کرده ایم و این اهداف را به طور دقیق پیگیری خواهیم کرد.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز