توصه مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی :

مردم خود را تحت پوشش بیمه قرار دهند

۱۳۹۹/۰۵/۲۳ - ۱۱:۵۳:۱۸
کد خبر: ۱۰۴۳۲۹۲
مردم خود را تحت پوشش بیمه قرار دهند
​مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان جنوبی گفت: کلیه اقشار مختلف جامعه که هیچگونه پوشش بیمه ای ندارند، به نوعی می توانند خودشان را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.

دکتر علی اربابی مدیرکل بیمه سلامت استان در نشستی ضمن تبریک هفدهم مردادماه، روز خبرنگار و تشکر از همراهی خبرنگاران و اصحاب رسانه با بیمه سلامت، گفت: خوشبختانه خبرنگاران  همکاری خوبی را با ما در عرصه اطلاع رسانی، آگاهی بخشی و ارتقای سواد بیمه ای جامعه داشته و درخواست ما این است که همکاری ها در این زمینه بیش از پیش شود.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت با توجه به رسالت و خدماتی که به بیمه شدگان و جامعه هدف ارائه می دهد در واقع یک سازمان مردمی است و درخصوص پوشش بیمه ای به گونه ای برنامه ریزی کرده است که تقریباً توانسته کم و کاستی های موجود را در سطح جامعه به صورت فراگیر پوشش دهد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی با بیان اینکه افراد فاقد پوشش بیمه ای می توانند خودشان را بیمه نمایند، افزود: سازمان بیمه سلامت با توجه به صندوق های مختلف بیمه ای که دارد ، این امکان را برای کلیه افراد فاقد پوشش بیمه ای فراهم کرده که به نوعی خودشان را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند تا از خدمات درمانی مناسب بهرمند شوند.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت علاوه بر اینکه اقدام به پوشش همگانی بیمه برای اقشار مختلف جامعه نموده، قرارداد هایی را نیز با کمیساریای عالی پناهندگان منعقد نموده تا اتباع خارجی نیز برای سازوکار تعیین شده بتوانند خودشان را تحت پوشش بیمه سلامت قرار دهند.

اربابی بابیان اینکه پرداخت هزینه های درمانی به صورت بیمه ای از تاریخ صدور دفترچه آغاز می گردد، تصریح کرد: افراد فاقد پوشش بیمه ای که می خواهند بیمه شوند، برای دریافت دفترچه می بایست به موقع اقدام نمایند تا در پرداخت هزینه های درمانشان دچار مشکل نشوند، اقدام به موقع منجر به کاهش هزینه های درمان خواهد شد.

مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی ادامه داد: هم استانی های عزیز با استفاده از شماره گیری کد دستوری #1666* با تلفن همراه می توانند از نوع و تاریخ اعتبار بیمه پایه درمان خودشان مطلع شوند.

این مقام مسئول به نقش دولت الکترونیک در رفع نیازمندی های مردم اشاره کرد و گفت: سازمان بیمه سلامت به منظور تسهیل بیمه شدگان برای دریافت خدمات مورد نیاز، سامانه های الکترونیکی مختلفی را راه اندازی کرده است که امیدواریم عمده درخواست ها و نیازهای مردم در این سامانه ها انجام شود.

وی در ادامه با بیان اینکه دستیابی به عدالت در بهره مندی از منابع عمومی می بایست محقق گردد، گفت: طرح انجام آزمون وسع برای این منظور در سازمان بیمه سلامت از آبانماه سال 98 اجرایی شده است تا براساس سازوکار تعیین شده افرادی که تمکن مالی ندارند به صورت رایگان و افرادی که تمکن مالی دارند با پرداخت 50 یا 100 درصد حق سرانه،  بیمه شده و دفترچه دریافت کنند.

اربابی در ادامه به تشریح پزشک خانواده و نظام ارجاع پرداخت و عنوان کرد: نظام ارجاع در واقع هدفمند کردن نظام بهداشت و درمان بوده و نقطه قوتی است برای روستائیان چراکه در زمینه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به صورت ویژه دیده شده اند.

مدیرکل بیمه سلامت افزود: با اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع از سال 84 ، در هر یک از مراکز و خانه های بهداشت سطح استان یک تیم سلامت مستقر شده که علاوه بر تشکیل پرونده سلامت و پیگیری درمان روستائیان به آنان خدمات مشاوره و آموزشی در خصوص نکات بهداشتی و درمانی را می دهند که این امر موجب شده تا هزینه های درمانی روستائیان به صورت قابل توجهی کاهش پیدا کند.

وی تصریح کرد: بیمه شدگان روستایی که ساکن شهر شده اند، می بایست صندوق بیمه ای خود را به بیمه سلامت همگانی یا ایرانیان تغییر دهند تا برای دریافت خدمات درمانی مورد نیاز و همچنین پرداخت هزینه ها دچار مشکل نشوند.

 

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز