رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر:

ورود به مناطق حفاظت‌شده ملایر از اول اردیبهشت ممنوع شد

۱۴۰۰/۰۱/۱۶ - ۰۹:۵۶:۰۶
کد خبر: ۱۱۶۰۱۶۰
ورود به مناطق حفاظت‌شده ملایر از اول اردیبهشت ممنوع شد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر از اجرای طرح ممنوعیت ورود به مناطق حفاظت شده ملایر از اول اردیبهشت‌ماه تا اواسط خردادماه به دلیل فصل زاد و ولد وحوش خبر داد.

به گزارش خبرنگار برنا، عباس نجاری با بیان اینکه شهرستان ملایر دارای دو منطقه حفاظت‌شده لشگردر و گلپرآباد است اظهار کرد: سه منطقه شکارممنوع «زند»، «علوی» و «تالاب آقگل» در این شهرستان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز نیز روزانه بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ نفرساعت گشت و کنترل را در مناطق حفاظت شده محیط زیست شهرستان داشتیم گفت: خوشبختانه موردی از شکار و صید غیر مجاز در سد کلان در ایام نوروز مشاهده نشده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر با اشاره به اجرای طرح ممنوعیت ورود به مناطق حفاظت شده از ابتدای اردیبهشت‌ماه تا اواسط خردادماه گفت: در این مدت به دلیل فصل زاد و ولد در راستای آرامش  محیطی وحوش ورود گردشگر و افراد دیگر به مناطق حفاظت شده ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه شهروندان نیز در این ایام در صورت برخورد با جوجه پرندگان و نوزادان وحوش در سایر مناطق از جابجایی آن خودداری کنند گفت: دوستداران محیط زیست هر نوع تخلف را به سامانه ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

نجاری با بیان اینکه در راستای رفع مشکلات آبشخورها نیز به صورت مستمر و مدام رصد می‌شوند گفت: لایه‌روبی چشمه‌های دائمی و آهک‌پاشی و ضد عفونی در مسیرهای تردد وحوش نیز در مناطق حفاظت شده انجام شده است.

وی با بیان اینکه در پایان سال گذشته نیز  یک مورد تالیف غیر مجاز( چرای دام) در مناطق حفاظت شده داشتیم که در این زمینه  پرونده تشکیل و به مراجع قضایی ارجاع و  محکوم به جزای نقدی شد گفت: در راستای مقابله با شخم‌های غیرمجاز نیز در اسفندماه سال گذشته سه مورد شخم‌های غیر مجاز شناسایی و یک مورد اراضی محیط زیست رفع تصرف شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر در ادامه با اشاره به تالاب فصلی آقگل با ۸۳۰ هکتار مساحت گفت: با توجه به بارش‌های سال گذشته این تالاب در حال حاضر در شرایط مناسبی آبگیری قرار دارد.

وی با بیان اینکه طی ماه‌های گذشته با پیگیری‌های صورت گرفته مسئولان محیط  زیست و همکاری مسئولان شهرستان خنداب، نهری از رودخانه قره چای در جنوب دشت کمیجان به سمت تالاب باز شده و تالاب در حال آبگیری است گفت: پیش‌بینی ما آبگیری بیش از ۵۰۰ هکتار از مساحت تالاب در صورت بارش است.

نجاری با بیان اینکه مستندات و مدارک لازم برای ارتقای سطح حفاظتی تالاب آق‌گل ارائه شده است گفت: امیدواریم هرچه زودتر شاهد ارتقای تالاب از  منطقه شکارممنوع به پناهگاه حیات وحش باشیم که منتظر مصوبه شورای عالی حفاظت محیط زیست هستیم.

وی خاطرنشان کرد: پناهگاه حیات وحش در سطح حفاظتی بالاتری از منطقه حفاظت شده قرار دارد و در صورت ارتقای سطح حفاظتی، تالاب آقگل نخستین پناهگاه حیات وحش استان همدان خواهد بود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان ملایر با بیان اینکه  تالاب آق گل یک منطقه گردشگرپذیر بوده و و محیط و چشم‌انداز گردشگری زیبایی دارد گفت: امسال با توجه به ویروس کرونا از تجمع در این محل جلوگیری شد.

نظر شما
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز
بازرگانی برنا
لالالند
دندونت
سلام پرواز