توزیع داروی انسولین در ۱۴۰ داروخانه در آذربایجان‌غربی

|
۱۳۹۹/۰۸/۰۵
|
۱۳:۰۳:۵۱
| کد خبر: ۱۰۷۸۲۳۶
توزیع داروی انسولین در ۱۴۰ داروخانه در آذربایجان‌غربی
مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی از توزیع داروی انسولین در ۱۴۰ داروخانه استان خبر داد.

به گزارش برنا آذربایجان غربی ، فاطمه آقازاده  مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: ۱۴۰ داروخانه در شهرستان‌های مختلف استان، انسولین مورد نیاز بیماران دیابتی را توزیع می‌کنند.

 آقازاده  افزود: سهمیه انسولین توزیعی شامل اقلام مختلفی نظیر اپیدرا، نوومیکس، لانتوس، لومیر، اباساگلار و همولاگ است.

او  اضافه کرد: از کل داروخانه‌های توزیع کننده انسولین برای بیماران دیابتی، بیش از ۵۰ داروخانه در مرکز استان، ارومیه قرار دارد که به صورت روزانه و شبانه روزی، این ماده دارویی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی ادامه داد: روند توزیع انسولین در استان به هیچ وجه با وقفه مواجه نشده و در ۲ ماه گذشته شامل مهر و شهریور، بیش از ۲۰۱ هزار عدد انسولین قلمی‌توزیع شده است.

او بیان کرد: مردم در صورت نیاز برای دریافت انسولین می‌توانند از ساعت هشت صبح تا هشت شب با شماره رایگان ۱۹۰ تماس گرفته و از داروخانه‌های معین در این زمینه اطلاع یابند.

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت