شنبه ۱۴ تیر پایان مهلت ثبت‌نام در پایه هفتم مدارس شاهد

|
۱۳۹۹/۰۴/۱۳
|
۱۴:۴۶:۵۱
| کد خبر: ۱۰۲۳۸۸۸
شنبه ۱۴ تیر پایان مهلت ثبت‌نام در پایه هفتم مدارس شاهد
ثبت‌نام پایه هفتم از یکشنبه اول تیر آغاز و تا فردا شنبه ۱۴ تیر ادامه دارد. ثبت‌نام پایه دهم نیز از ۵ تیر آغاز شده و تا ۲۱ تیر خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ ثبت‌نام پایه هفتم از یکشنبه اول تیر آغاز و تا فردا شنبه ۱۴ تیر ادامه دارد ثبت‌نام پایه دهم نیز از ۵ تیر آغاز شده و تا ۲۱ تیر خواهد بود. خانواده‌ها برای پیش ثبت‌نام مدارس شاهد حتماً به سامانه سجا به آدرس saja.medu.ir مراجعه کنند چرا که بعضی سایت‌های جعلی ایجاد شده‌اند و با دریافت پول از خانواده‌ها مدعی ثبت‌نام آنها در مدارس شاهد هستند.

بعد از پایان ثبت‌نام مدارک دانش‌‌آموز از سوی ستاد ثبت‌نام بررسی و در سامانه سجا تایید می‌شود براساس ظرفیتی که به مدرسه داده شده است، از ۱۷ تا ۲۷ تیر در پایه هفتم و از ۲۴ تا ۳۱ تیر در پایه دهم بررسی مدارک از سوی ستاد ثبت‌نام صورت می‌گیرد. از ۲۷ خرداد تا ۳ تیر برای پایه اول ابتدایی که به اتمام رسید، از ۲۸ تا ۳ مرداد برای پایه هفتم و از اول تا ۱۵ مرداد برای پایه دهم فرصت ثبت‌نام قطعی درنظر گرفته شده است.

به گفته محمدرضا رزاقی، مدیرکل امور شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان ابتدایی در مدارس شاهد 65 هزار و 487 نفر و مهلت این موضوع به اتمام رسیده است. در پایه هفتم تاکنون 64 هزار و 959 دانش‌آموز پیش ثبت‌‌نام خود را در مدارس شاهد انجام داده‌اند که مهلت این پیش ثبت‌نام تا فردا 14 تیر  است.

مدیرکل شاهد و امور ایثارگران وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: تعداد پیش ثبت‌نامی‌های پایه دهم که از 5 تیر ماه آغاز شده است تاکنون 31 هزار و 649 دانش‌آموز است که مهلت این ثبت‌نام تا 21 تیر ماه خواهد بود.

رزاقی با بیان اینکه تاکنون تصمیمی مبنی بر تمدید مهلت ثبت‌نام در پایه‌های هفتم و دهم نگرفته شده است گفت: ثبت‌نام مدارس شاهد صرفا از طریق سامانه سجا به نشانی www.saja.medu.ir انجام می‌شود، والدین دانش‌آموزان واجد شرایط باید در زمان‌های اعلام شده و با مراجعه به سامانه مذکور نسبت به پیش ثبت‌نام اقدام کنند.

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت