فرماندار الیگودرز :

پیست اسکی تمندر الیگودرز برندی برای لرستان است

|
۱۳۹۹/۰۷/۲۸
|
۰۰:۳۵:۵۲
| کد خبر: ۱۰۷۴۸۴۱
پیست اسکی تمندر الیگودرز  برندی برای لرستان است
حمید کشکولی پیست اسکی تمندر شهرستان الیگودرز را برندی برای لرستان دانست .

به گزارش خبرگزاری برناازلرستان ؛ کشکولی رو دردیدار پرسنل ورزش وجوانان الیگودرز که به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش در محل فرمانداری برگزار شده بود ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن ماه ربیع الاول و هفته تربیت بدنی وضعیت ورزش الیگودرز و پیشرفت آن را با توجه به شرایط اقتصادی طی سالهای اخیر بسیار مطلوب دانست و از مهدی شاهنصیری و پرسنل اداره ورزش و جوانان و همه زحمت کشان عرصه ورزش به جهت ایجاد تحولات چشمگیر و قابل لمس قدردانی کرد .

او مجموعه ورزش و جوانان را از لحاظ فعالیت و عملکرد سرآمد و بهترین دانست  و مهدی شاهنصیری را نمونه بارز یک مدیر پیگیر و توانمند با روحیه مطالبه گری عنوان کرد.

فرماندار الیگودرز همچنین ضمن تقدیر از از تلاش ها و پیگیری های محمد خدابخشی نماینده مردم   الیگودرز در مجلس شورای اسلامی در حوزه ورزش و جوانان پیست اسکی تمندر را برندی برای استان لرستان دانست و از پیگیری وانجام آسفالت منتهی به پیست اسکی خبرداد.

 

 

 

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت