معاون جهاد کشاورزی استان سمنان:

یک‌هزار کشاورز استان سمنان «کشاورز کارت» دریافت می‌کنند

|
۱۳۹۹/۰۹/۱۹
|
۱۱:۰۴:۰۶
| کد خبر: ۱۱۰۰۸۳۹
یک‌هزار کشاورز استان سمنان «کشاورز کارت» دریافت می‌کنند
معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی سمنان گفت: یک هزار و ۷۹ کشاورز استان برای دریافت «کشاورز کارت» باارزش مالی ۹۰ هزار و ۸۲۴ میلیون ریال به بانک معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ خدابخش عرب صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی جهاد کشاورزی استان سمنان ضمن بیان اینکه تاکنون یک هزار و ۷۹ کشاورز برای دریافت «کشاورز کارت» باارزش مالی ۹۰ هزار و ۸۲۴ میلیون ریال به شعب بانک کشاورزی معرفی‌شده‌اند، اظهار داشت: این طرح باهدف حمایت از کشاورزان استان در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سامانه پهنه‌بندی ملاک راستی آزمایی صدور کشاورز کارت است، افزود: در این کار تسهیلاتی برای خرید کود و سم به کشاورزانی که در حوزه تولید محصولات استراتژیکی گندم، جو و کلزا کشت کردند ارائه می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی جهاد کشاورزی استان سمنان بابیان اینکه حداقل نرخ این تسهیلات به ازای هر یک هکتار زمین دو میلیون تومان است با نرخ ۱۲ درصد است، تصریح کرد: سقف تسهیلات ۲۰ میلیون تومان به ازای هر ۱۰ هکتار است.

عرب با تأکید بر اینکه سرمایه در گردش کشاورزان در قالب کشاورز کارت تأمین می‌شود، خاطرنشان کرد: بازپرداخت این تسهیلات یک‌ساله است و با روش تضمین زنجیره‌ای در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: در این روش چند کشاورز در یک روستا می‌توانند به‌صورت زنجیره‌ای ضامن یکدیگر شوند و نیاز به ارائه تضمین یا وثیقه‌ای نیست.

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت