
به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، سید حامد عاملی در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط با صدور مجوزهای سرمایه گذاری و متولیان بخش خصوصی در خصوص تسهیل در روند سرمایه گذاری باید بیش از پیش تلاش کرده و به تقویت بخش تولید اهمیت بیشتری قائل شوند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت تولید و کاهش مقررات غیر ضروری در حوزه تولید ، افزود: ماموریت مسوولان با توجه به تاکید مقام معظم رهبری ، مضاعف شده و باید بیش از پیش در این راستا تلاش شده و زمینه سرمایه گذاری و تولید، تسهیل شود.
استاندار اردبیل با بیان اینکه حمایت از تولید خط قرمز ماست، افزایش درآمدهای مالیاتی را به شرط افزایش تولید و درآمد ، دارای توجیه دانست.
عاملی تصریح کرد: رونق تولید در استان علاوه بر رشد اقتصادی، افزایش میزان درآمدهای مالیاتی را به دنبال دارد.
استاندار اردبیل در ادامه خواستار فعال سازی پنجره واحد سرمایه گذاری، تشریح اطلس سرمایه گذاری و ارائه برنامه های تسهیل در خصوص جذب و حمایت از سرمایه گذاران در اداره کل اقتصاد و دارایی استان شد.
رییس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی اردبیل نیز در این جلسه ارائه مشوق های بانکی ، واگذاری زمین و تسهیل در صدور مجوزها را از جمله ضرورت های بهبود فضای کسب و کار در استان دانست.
حسین پیرموذن با اشاره به تجارب کشورهای مختلف در زمینه حمایت از سرمایه گذاران ، افزود: در این کشورها بسته های سرمایه گذاری بر اساس آمایش منطقه ای تدوین و در دسترس متقاضیان سرمایه گذاری قرار می گیرد که لازم است این موضوع مورد نظر قرار گیرد.
وی تسهیل در پنجره واحد سرمایه گذاری را در جذب سرمایه گذاران خارجی بااهمیت دانست و خواستار کاهش روند صدور مجوزها و اخذ استعلامات متعدد شد.
انتهای پیام