بیش از ۸۰ برنامه فرهنگی ورزشی بصورت برنامه محور در اردبیل برگزار شد

|
۱۴۰۰/۱۱/۲۴
|
۱۴:۵۷:۴۵
| کد خبر: ۱۲۹۸۱۲۱
بیش از ۸۰ برنامه فرهنگی ورزشی بصورت برنامه محور در اردبیل برگزار شد
علی تقی زاده رئیس هیات روستایی و بازی های بومی ومحلی استان اردبیل در برنامه ورزش تلاش نشاط از برگزاری بیش از ۸۰ برنامه فرهنگی ورزشی در دهه فجر ۱۴۰۰خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، علی تقی زاده رئیس هیات روستایی و بازی های بومی ومحلی استان اردبیل در برنامه ورزش تلاش نشاط از برگزاری بیش از ۸۰ برنامه فرهنگی ورزشی در دهه فجر ۱۴۰۰خبر داد و گفت: با آغاز دهه مبارک فجر با حضور اعضای هیات در زورخانه ی علی بن ابی طالب زنگ انقلاب را با هماهنگی و همکاری ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی بصدا در آوردیم و در راستای برگزاری برنامه های فرهنگی عطر افشانی از مزار شهدا و دیدار با خانواده شهدا در سطح استان و حتی در بعضی از روستاها به همت هیات های شهرستانی انجام گرفت.

رئیس هیات ورزش روستایی و بازی های بومی و محلی استان اردبیل افزود: فستیوال و جشنواره های ورزشی در سطح استان از جمله فستیوال بازیهای رمستانی با رویکرد ورزش های سنتی و بومی و محلی در خلخال در روستای طولش، برگزاری جشنواره آئین های سنتی و بازی های بومی و محلی با نام " دا "در شهرستانهای مختلف، همایش های پیاده روی با خانواده در راستای ایجاد شور و نشاط در بین روستاییان در روستاهای مختلف، برگزاری المپیاد ورزشی بین خانه های ورزشی در رده سنی زیر ۱۵ سال دختران در پارس آباد و مسابقات مختلف ورزشی اعم از فوتسال، تنیس روی میز، والیبال، دارت، طناب کشی و..، در بین جوانان روستا ، استارت اولین دوره مسابقات قویترین مردان روستا دردو رشته ورزشی که بصورت پایلوت در شهرستان اردبیل و افتتاح خانه های ورزش روستایی از برنامه های محوری هیات در طول دهه فجر بود.

تقی زاده در خصوص برگزاری دوره های آموزشی هیات اضافه کرد: اولین دوره مربیگری بازی های بومی و محلی را با بررسی داوری ۱۲ بازی محلی و با حضور ۳۵ نفر به میزبانی اردبیل برگزار و در کنار این دوره آموزشی کمان سنتی را هم در شهرستانهای پارس آباد و اصلاندوز برگزار کردیم.

او تصریح کرد: تمام سعی و تلاش ما در هیات ترویج آئین های سنتی و توسعه بازی های بومی و محلی می باشد و بر همین اساس و در راستای جذب جوانان و روستاییان به این نوع بازی ها اکثر برنامه هیات بصورت روستا محور خواهد بود و این باعث شد که روستاییان و جوانان روستا از برنامه های هیات استقبال خوبی را داشته باشند. در کنار این بحث توسعه و تجهیز خانه های ورزش روستایی برای جذب مخاطب کمک زیادی به ما کرده است.

علی تقی زاده با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با دستگاه ها و ارگانهای دولتی در راستای ترویج و توسعه بازی های بومی محلی و برنامه های آتی هیات اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ و برای گام برداشتن در جهت توسعه رشته های ورزش بومی و محلی با صدا وسیما مرکز اردبیل، ورزش دانشگاهی، تربیت بدنی سپاه حضرت عباس، تربیت بدنی اموزش و پرورش و میراث فرهنگی استان اردبیل تفاهم نامه های جداگانه ای به امضاء رسید تا بتوانیم برای رسیدن به اهداف سازمانی که همان ترویج و گسترش بازی های بومی و محلی و آئین های سنتی در بین اقشار مختلف جامعه برای سال ۱۴۰۱ گام مهم و اساسی را برداریم.

در پایان اوبااشاره به برگزاری دوره های آموزشی سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: برای سال ۱۴۰۱ از اساسی ترین و مهمترین برنامه های هیات استان برگزاری دوره های آموزشی مربیگری درجه ۳ و ۲ و همچنین برگزاری دوره های داوری از بین ورزشکاران و جوانان روستاها می باشد و در گام بعدی برگزاری همایش های علمی در راستای احیایی بازی های بومی و محلی و آئین های سنتی و برگزاری جشنواره های مختلف بصورت منطقه ای می باشد. 

انتهای پیام

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
جوان سال
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته