
به گزارش برنا آذربایجان غربی، : محمدرضا صفری گفت:اعتماد به سازمان های مردم نهاد میتواند تاثیر زیادی بر اجرای بهتر و سریع تر کارها داشته باشد.
وی به مردم نهاد بودن سازمان نظام دامپزشکی اشاره کرد و افزود: چنانچه حاکمیت به نهادهای مردمی اعتماد بکنند، می توان کارهای بزرگ و مهم را با هزینه کم، کیفیت بالاتر و زمان سریع تر انجام داد.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور هم چنین ادامه داد: ما بدون مشارکت گرفتن از افراد فرهیخته و متخصص قادر به انجام بهینه کارها با رویکرد اقتصاد مقاومتی نیستیم.سپردن کارهای حاکمیتی به مردم از طریق نهادهای مردمی، از مولفه های اساسی اقتصاد مقومتی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری نیز هست.
وی ادامه داد: واگذاری صدور پروانه های بخش های مختلف مربوط به حوزه دامپزشکی در حوزه سلامت و بهداشت و درمان به سازمان نظام دامپزشکی نیز به همین علت انجام گرفته است.
صفری از عقد تفاهم نامه و آغاز همکاری مشترک سازمان نظام دامپزشکی با سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت بهداشت خبر داد و عنوان داشت: نیروهای متخصص و اعضای سازمان نظام دامپزشکی باید در این ارگان ها حضور داشته باشند. متاسفانه در سال های اخیر شاهد کاهش این نیروها بودیم. اما اکنون این تعداد رو به افزایش است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در ادامهافزود: افزایش سلامت و بهداشت منجر به بازاریابی خوب برای محصولات سازمان نظام دامپزشکی در بازارهای جهانی خواهد بود. لذا این موضوع با حساسیت خاصی از سوی نظام دامپزشکی کشور در حال پیگیری است و هم اکنون ۲۵۰۰ ناظر در سطح کشور فعال هستند و به محض رویت مورد مشکوک و گزارش اقدامات مقتضی انجام می شود.
وی همچنین اضافه کرد: تلاش میکنیم بزودی کلینیک دامپزشکی حیات وحش را راه اندازی کنیم.
صفری گفت:در حال حاضر ۳۴هزار نفر عضو فعال در نظام دامپزشکی هستند ضمن اینکه ۲۵هزار فقره پروانه دامپروری و آبزی پروری از سال ۹۳ در کشور صادر شده است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور در مورد لغو شدن انتخابات هم گفت: حکم دیوان عدالت اداری بدلیل شکایت ۶ نفر از همکاران باعث توقف انتخابات شد درحالیکه صندوق های انتخابات روز ۷ آبان از وزارت کشور اخذ و نماینده های فرمانداری نیز مشخص شده بود.