افزایش ۳ برابری صدور کد‌های بورسی

۱۳۹۹/۰۶/۱۶ - ۰۹:۵۵:۱۲
کد خبر: ۱۰۵۴۲۱۰
افزایش ۳ برابری صدور کد‌های بورسی
معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از افزایش ۳ برابری صدور کد‌های بورسی در بازار سرمایه خبر داد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا به نقل از سمات، علیرضا ماهیار گفت: تعداد افرادی که در سال ۹۸ فقط یک معامله داشتند دو میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده که این رقم در سال ۹۹ به بیش از هشت میلیون نفر رسیده است.


معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه ادامه داد: در خصوص تعداد کد‌های بورسی صادر شده افزود: تا پایان سال ۱۳۹۸ حدود یازده میلیون و ۶۶۵ هزار کد بورسی در بازار سرمایه صادر شده بود درصورتیکه از ابتدای سال ۹۹ تا امروز که حدود ۵.۵ ماه از سال می‌گذرد افزایش سه برابری را در میزان کد‌های صادر شده شاهد هستیم.


وی اضافه کرد: تعداد افرادی که در سال ۹۸ فقط یک معامله داشتند دومیلیون و ۸۰۰ هزار نفر بوده، اما این رقم در سال ۹۹ به بیش از هشت میلیون نفر رسیده است.


معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: سهامداران برای مشاهده سبد معاملاتی (پرتفوی) سهام عدالت خود می‌توانند به سامانه sahamedalat.ir مراجعه کنند.


وی افزود: افرادی که شماره تلفن یا شماره شبای آن‌ها ایراد دارد می‌توانند به این سامانه مراجعه کنند و یا با شماره ۱۵۹۶ تماس بگیرند تا امروز بیش از ۳.۵ میلیون نفر شماره تلفن خود را در این سامانه تغییر داده اند.


معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی در خصوص احراز هویت سهام داران از اول سال ۹۹ ادامه داد: حدود ۱۹ میلیون و هشتصد هزار نفر تاکنون از طریق درگاه‌های بانکی، پیشخوان دولت و سامانه سجام احراز هویت کرده اند که از این میزان سه میلیون و ۸۰۰ مورد مربوط به تهران، یک میلیون و پانصد مورد برای اصفهان و یک میلیون مربوط به استان خراسان جنوبی می‌شود.


ماهیار درباره سامانه آنلاین سجام گفت: این سامانه از ابتدای سال ۹۹ تغییرات چشم گیری داشته است که می‌توان به روند آسان سازی احراز هویت، برگزاری مجامع به صورت آنلاین و پرداخت سود شرکت‌های سرمایه گذاری حاضر در بازار سرمایه اشاره کرد.


وی در باره انتخاب هیئت مدیره شرکت‌های سرمایه گذاری استانی از طریق مجامع افزود: مجامع اول این شرکت‌ها باید با حضور پنجاه درصد سرمایه گذاران تشکیل شود که فعلا به تعویق افتاده است، اما از آنجایی که رشد خوبی در حضور سرمایه گذاران شاهد هستیم امیدواریم ظرف یک یا دوماه آینده این مجامع این شرکت‌ها برگزار شود؛ که اولین آن‌ها مربوط به استان خراسان جنوبی می‌شود.


معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی در خصوص کارکرد این شرکت گفت: وظیفه بررسی پیش و پس از معاملات ۴ بورس فعال کشور، عملیات ریجستری، ثبت و نگهداری، فراهم سازی زیر ساخت‌های سهام عدالت و توزیع سود شرکت‌های حاضر در بورس که به بیش از ۳۲ شرکت می‌رسد بر عهده شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه است.


ماهیار افزود: درگاه ذی نفعان شرکت سپرده گذاری یکی دیگر از خدماتی است که شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به به سرمایه گذاران ارائه می‌دهد.

نظر شما