دستگیری متهمان سرقت به عنف در "پردیس"

|
۱۴۰۰/۰۱/۰۴
|
۰۹:۲۳:۰۲
| کد خبر: ۱۱۵۵۸۹۳
دستگیری متهمان سرقت به عنف در پردیس
فرمانده انتظامی شهرستان "پردیس" از دستگیری 2 متهم سرقت به عنف با 3 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.

به گزارش برنا استان از تهران؛ سرهنگ" بهزاد عبدیان "گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت به عنف کیف قاپی و گوشی قاپی با تهدید سلاح سرد در "پردیس" پی گیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران  کلانتری فاز8 قرار گرفت.

وی افزود: بررسی های علمی ماموران کلانتری فاز8 به سرنخ هایی رسید که منجر به شناسایی 2 عامل اصلی این سرقت ها شد و پلیس با هماهنگی مقام قضایی و در اقدامی غافلگیرانه این متهمان را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان "پردیس"تصریح کرد: متهمان  در برابر شواهد و ادله موجود تاکنون به 3 فقره سرقت به عنف گوشی و کیف قاپی اعتراف کرده اند .

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد : متهمان دستگیرشده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان پردیس با اشاره به عزم جدی پلیس در برخورد با سارقان، از شهروندان خواست؛ ضمن توجه به هشدارهای پلیسی در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک از طریق تلقن 110 موضوع را به پلیس گزارش کنند.

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
قیمت و خرید طلای آب شده
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت