در صحن علنی صورت گرفت:

کوچکی نژاد اخطار آیین‌نامه داد/ قالیباف اخطار را وارد ندانست

|
۱۳۹۹/۰۳/۲۵
|
۰۹:۱۳:۰۴
| کد خبر: ۱۰۱۵۱۱۴
کوچکی نژاد اخطار آیین‌نامه داد/ قالیباف اخطار را وارد ندانست
کوچکی نژاد در صحن علنی مجلس در اخطار به ماده 22 و 26 آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: آقای رئیس به آیین‌نامه عمل کنید چون قسم خوردید.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، جبار کوچکی نژاد در صحن علنی مجلس در اخطار به ماده 22 و 26 آیین‌نامه داخلی مجلس گفت: آقای رئیس 19 روز از آغاز مجلس یازدهم گذشته است و طبق آنچه که در ماده 26 آمده وظیفه هیئت رئیسه اینگونه است که چگونه اقدام کند تا نمایندگان معطل نشوند. یکی از کارهای مهم مجلس تشکیل کمیسیون‌های تخصصی است و در این آیین‌نامه مشخص شده است که بعد از 48 ساعت نمایندگان به چه شکلی عمل کنند و کمیسیون‌های تخصصی که کمیسیون‌های مهمی هستند و مشکلات کشور باید در آن حل شود متأسفانه به آیین‌نامه عمل نمی‌شود با توجه به اینکه قسم خوردیم طبق آیین نامه عمل کنیم.

کوچکی نژاد افزود: 19 روز از مجلس یازدهم می‌گذرد و هنوز کمیسیون‌های تخصصی شکل نگرفته است و این باعث شده که نمایندگان هنوز جایگاه‌شان را ندانند و صحن هم معطل کمیسیون‌های تخصصی است. به آیین نامه توجه کنید زیرا قسم خورده‌اید آن را رعایت کنید.
رئیس مجلس در پاسخ به تذکر کوچکی‌نژاد گفت: تذکر شما وارد نیست ما طبق آیین نامه کار را پیش بردیم و 48 ساعت فرصت را هم داده‌ایم و به اعتراضات هم رسیدگی شده است. در روز گذشته که جمعه بود من و همه همکاران این کار را انجام داده‌ایم و امروز هم آخرین فرصت است و تا ظهر نتایج اعلام می‌شود. فرایند دقیق آیین‌نامه براساس همان ماده 36 انجام شده است.

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت