پایان قدرت نمائی 2 سوداگر مرگ در جنوب شرق کشور/ قریب به 2 تن مواد افیونی کشف شد
سردار احمد طاهری از کشف قریب به 2 تن مواد افیونی و دستگیری 2 سوداگر مرگ در درگیری پلیس مهرستان با قاچاقچیان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری برنا ، سردار احمد طاهری، فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستانبیان کرد: شب گذشته پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان مهرستان، طی یک درگیری سنگین مسلحانه با اعضای یک باند بزرگ قاچاق مواد افیونی، ضمن دستگیری 2 سوداگر مرگ، مقدار یک تن و 843 کیلو و 200 گرم تریاک را کشف کردند.
وی ادامه داد: در این عملیات ضمن توقیف یک دستگاه خودروی وانت نیسان و یک دستگاه وانت تویوتا، یک قبضه سلاح کلاش، سه تیغه خشاب و 45 فشنگ جنگی از قاچاقچیان کشف شد.
طاهری با اشاره به برخورد قاطع پلیس با قاچاقچیان مواد مخدر،خاطرنشان کرد: در 9 ماهه امسال ضمن انهدام 50 باند سازمان یافته قاچاق مواد مخدر مقدار 132 تن انواع مواد مخدر در نقاط مختلف استان کشف کشده است.
دیدگاه تان را بنویسید