
به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ حمیدرضا خانپور روز جمعه با حضور در جمع خبرنگاران در ستاد انتخابات استان قزوین اظهار داشت: با تاکید مقام معظم رهبری برای کشور حضور حداکثری مهم است و همه باید تلاش کنیم شور انتخاباتی بیشتر شود.
وی گفت: حضور حداکثری را سرلوحه کار خود قرار دادیم و در شهرک های صنعتی همه امکانات لازم را مهیا کرده ایم تا همه افرادی که در واحدهای صنعتی مشغول کار و تولید هستند براحتی رأی خود را به صندوق بیندازند.
عضو هیئت بازرسی انتخابات استان قزوین تصریح کرد: امیدواریم سرمایه گذاران، صنعتگران و کارگران شریف همان گونه که در فضای مجازی اعلام آمادگی کردند با جدیت در انتخابات شرکت کرده و به اقتدار و وحدت کشور کمککنند.
خانپور افزود: ۱۰ شعبه اخذ رأی سیار برای حضور در شهرک های صنعتی استان مهیا شده و کارگران شاغل در کارخانه ها می توانند در این صندوقهای سیار ، آرای خود را به صندوق بیندازند.