حجت‌الاسلام تقوی:

امام خمینی به عدالت و معنویت چهره جدیدی بخشید

|
۱۳۹۸/۰۹/۰۱
|
۰۵:۳۸:۵۱
| کد خبر: ۹۲۶۶۸۶
امام خمینی به عدالت و معنویت چهره جدیدی بخشید
رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با تمجید از شخصیت والای امام خمینی بیان کرد: امام خمینی به عدالت و معنویت چهره جدیدی بخشید.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا تقوی، رئیس سابق شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در گردهمایی اعضای انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه که به مناسبت سی و هشتمین سالگرد ارتحال علامه طباطبایی در دارالقرآن این مفسر بزرگ قرآن برگزار شد با بیان اینکه همه ما مدیون امام خمینی(ره) هستیم گفت: عمق و ریشه یک روحانی در داخل و خارج، حوزه است و باید از آن تغذیه کند.

وی با بیان اینکه حوزه محور همه ارزش‌ها و حرکت‌ها است اضافه کرد: چند وقت قبل در سفری به برزیل داشتم و یک طلبه که 50 کیلو وزن نداشت فعالیت‌های تبلیغی بزرگی را در حال انجام دادن است که همه این حرکت ها از برکت وجود حرکت امام  و انقلاب است.

تقوی بیان کرد: امام خمینی به واژه‌های عدالت و جهاد و ایثار چهره تازه بخشید و هرگز در برابر تفرعن طاغوت سر خم نکرد.

وی با بیان اینکه وحدت از کلیدواژه های رفتار و سخنان امام بود اظهار کرد: ما تفرقه را از امت واحده تفریق و خرابه‌های باقیمانده از هجوم مغولان را آبادان خواهیم کرد و عشق و ایثار را به باغبانی آن می‌خوانیم و در بوستان شهادت، پژمردگی لاله ها را تحمل نمی‌کنیم.

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت