در شهرستان بندرخمیر:
بازدید مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان از کمپ ترک اعتیاد
در سومین روز از هفته دولت ، مدیرکل بهزیستی استان به همراه سامیه جهانشاهی معاون پیشگیری و دیگر مسئولان بهزیستی هرمزگان از کمپ ترک اعتیاد " آرامش رویدر " بازدید به عمل آوردند.
به گزارش خبرگزاری بُرنا در هرمزگان ؛ غلامحسین رنجبر در حاشیه این بازدید گفت : بهزیستی بعنوان متولی سلامت اجتماعی و کنترل و کاهش آسیب ها در کنار سایر ارگانها مثل آموزش و پرورش ، دانشگاه علوم پزشکی و نیروهای نظامی و انتظامی ، استانداری و شورای مبارزه با مواد مخدر خدمات ارائه می دهد.
غلامحسین رنجبر سازمان بهزیستی را یکی از دستگاههای کاهش دهنده و کنترل کننده آسیب ها در اجتماع معرفی کرد و افزود : امروزه متاسفانه بحث اعتیاد یکی از اساسی ترین مباحث جامعه ما و جوانان است .
رنجبر عنوان کرد : درحال حاضر تعداد۳۱ کمپ مجاز در استان هرمزگان فعالیت دارند.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مدیر وکارکنان بهزیستی شهرستان خمیر ازمدیریت مرکز اقامتی میان مدت آرامش رویدر تقدیر کرد.
دیدگاه تان را بنویسید