کارشناس هواشناسی همدان:

کشاورزان در برداشت محصول شتاب کنند

|
۱۴۰۰/۰۸/۰۲
|
۰۹:۳۴:۰۰
| کد خبر: ۱۲۵۱۰۷۳
کشاورزان در برداشت محصول شتاب کنند
کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان با توجه به پیش‌بینی کاهش دما به زیر صفر درجه و پایداری آن در استان از کشاورزان خواست برای برداشت محصولات زراعی و باغی، سبزی و صیفی جات شتاب کنند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، سید محسن موسوی با اشاره به اینکه استفاده از پوشش های پلاستیکی برای محصولات را هم پیشنهاد کرد و از آنها خواست از انجام هرس سبز خودداری کنند، گفت: تخلیه آب و جمع آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم های آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر و استفاده از ضدیخ در رادیاتور ماشین آلات را به فعالان بخش کشاورزی استان یادآوری کرد.

موسوی اضافه کرد: بر اساس بررسی داده ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی آسمان بیشتر نقاط استان در ۲۴ ساعت آینده قسمتی ابری  و بعد از ظهر امروز یکشنبه همراه با وزش باد خواهد بود.

کارشناس هواشناسی استان همدان بیشینه دما برای ۲۴ ساعت آینده را ۲۸ درجه سانتیگراد بالای صفر و کمینه آن را صفر درجه پیش‌بینی کرد.

به  گفته او آسمان استان هم  اکنون نیمه ابری و آرام و دمای هوا ۶ درجه سانتیگراد بالای صفر است.

آب و هوای استان همدان در نتیجه وجود کوه‌های مرتفع، رودخانه‌ها و پستی و بلندی‌های زیاد به شدت متغیر است و زمستان‌های سرد، پر برف و باران و تابستان‌های معتدل دارد.

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت