پرسپولیس تهران ۲- نفت مسجد سلیمان یک

پیروزی دشوار در روز تولد گل‌محمدی/ پرسپولیس با برد به تعطیلات رفت

|
۱۳۹۹/۱۲/۲۸
|
۱۵:۵۳:۵۵
| کد خبر: ۱۱۵۴۴۹۳
پیروزی دشوار در روز تولد گل‌محمدی/ پرسپولیس با برد به تعطیلات رفت
تیم فوتبال پرسپولیس برابر نفت مسجد سلیمان به پیروزی رسید.

به گزارش برنا؛ تیم‌های فوتبال پرسپولیس تهران و نفت مسجد سلیمان در دیداری از هفته هجدهم لیگ برتر، امروز از ساعت 15 و در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این بازی با در روز تولد سرمربی پرسپولیس با پیروزی دو بر یک شاگردان یحیی گل‌محمدی به اتمام رسید.

بازی با فشار زیاد پرسپولیس آغاز شد و نفت از همان ابتدا در لاک دفاعی فرو رفت. در دقیقه 7 مسابقه بود که مهدی ترابی در محوطه جریمه و قبل از این که با دروازه‌بان نفت برخورد کند صاحب توپ شد اما ضربه او از کنار دروازه بیرون رفت. این موقعیت برای پرسپولیس از دست رفت اما داور برخورد دروازه‌بان و ترابی را پنالتی تشخیص داد. عالیشاه پشت ضربه قرار گرفت اما توپش از بالای به بیرون رفت. بعد از این، حملات و فشار پرسپولیس ادامه پیدا کرد و نفتی‌ها با بیشترین تعداد در یک‌سوم دفاعی خودشان قرار گرفتند و حتی ضد حمله‌ای هم نداشتند. اولین موقعیت نفت در دقیقه 25 رخ داد و در این صحنه ضربه آزاد بازیکن نفت با واکنش لک به کرنر رفت. حملات پرسپولیس ادامه پیدا کرد اما بازیکنان نفت با دوندگی بالا سعی می‌کردند تا فضاها را ببندند. به همین علت پرسپولیس به سانتر از جناحین رو آورد. در یکی از این حملات آقایی از سمت چپ سانتر دقیقی کرد و ترابی با یک ضربه سر در دقیقه 32 دروازه نفت را باز کرد. حملات پرسپولیسی‌ها بعد از این گل هم ادامه پیدا کرد اما بازیکنان این تیم از موقعیت‌ها استفاده نکردند تا بازی در نیمه اول با همان یک گل به پایان برسد.

111

نیمه دوم این دیدار با تغییر در ترکیب میهمان آغاز شد تا شاگردان داریوش یزدی با حضور مهدی محبی دنبال گل تساوی باشند.  نفتی‌ها که حضور پر تعداد خود در خط دفاع را حفظ کرده بودند چشم به ضدحمله دوخته بودند تا بتوانند روی دروازه حامد لک موقعیت گل ایجاد کنند. شاگردان یزدی در یکی از معدود حملات خود موفق به گرفتن کرنر شد تا میثم تهیدست روی تعلل مدافعان پرسپولیس بتواند دروازه تیم میزبان را باز کند. شاگردان یحیی گل‌محمدی پس از دریافت گل تساوی حملات پردامنه خود را روی دروازه نفتی‌های مسجد سلیمان ادامه دادند تا توانستند بالاخره در دقیقه 68 با پاس شهریار مغانلو به وحید امیری گل دوم را به ثمر برسانند. نفتی‌ها پس از دریافت گل دوم دست از دفاع با حداکثر نفرات برداشتند تا روی دروازه پرسپولیس خطر آفرینی کنند. بازی سرعتی مسجدسلیمانی‌ها باعث غافلگیری بازیکنان پرسپولیس شد تا آنها برای توقف حملات تیم میهمان دست به خطا زده و با اخطارهای داور روبرو شوند. در ادامه تیم پرسپولیس برابر حملات نفت مقاومت کرد و توانست این 3 امتیاز مهم و حساس را به سختی کسب کند و 37 امتیازی شود.

 

داور: بیژن حیدری 

کمک‌ها: علی میرزابیگی و سید یعقوب حجتی 

کارت زرد: فرهاد مجد کرمانشاهی، محمد بلبلی، محمد مهدی محبی، داریوش یزدی (سرمربی) از نفت مسجد سلیمان، مهدی شیری، سیامک نعمتی، سیدجلال حسینی، حمید مطهری (مربی) از پرسپولیس 

کارت قرمز: سیامک نعمتی از پرسپولیس 

گل‌ها: مهدی ترابی (32) و وحید امیری (68) برای پرسپولیس، میثم تهیدست (53) برای نفت مسجد سیلمان

ترکیب پرسپولیس: حامد لک، سید جلال‌حسینی، محمد‌حسین کنعانی‌زادگان، سعید آقایی، مهدی شیری (60- احسان پهلوان)، احمد نورالهی، میلاد سرلک، امید عالیشاه (60- سیامک نعمتی)، مهدی ترابی، وحید امیری و شهریار مغانلو (79- فرشاد فرجی)

سرمربی: یحیی گل‌محمدی

ترکیب نفت: فرهاد مجد کرمانشاهی، مجتبی مقتدایی (82- عباس بوعذار)، مصطفی ناییج‌پور، سعید کریمی (75- سیروان قربانی)، سجاد جعفری (46- محمدمهدی محبی)، محمد بلبلی، محمد مهدی احمدی، نیما انتظاری، میثم تهیدست، ساسان حسینی (75- فرید بهزادی کریمی) و مهران امیری

سرمربی: داریوش یزدی

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
جوان سال
شاتل
رایتل
بانک سپه
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
شاتل
رایتل
بانک سپه
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
شاتل
رایتل
بانک سپه
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته