پاداش قهرمانان ۹۸ پرداخت شده است؛

دکتر سلطانی‌فر: به کسب مدال‌های خوش‌رنگ وزنه‌برداری در المپیک بسیار امیدوارم/ المپیکی‌ها از حمایت کامل برخوردارند

|
۱۴۰۰/۰۱/۱۴
|
۱۸:۴۵:۱۷
| کد خبر: ۱۱۵۹۴۳۲
دکتر سلطانی‌فر: به کسب مدال‌های خوش‌رنگ وزنه‌برداری در المپیک بسیار امیدوارم/ المپیکی‌ها از حمایت کامل برخوردارند
وزیر ورزش و جوانان وضعیت تیم ملی وزنه برداری را پیش از اعزام به رقابت های قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک خوب ارزیابی و نسبت به کسب مدال های خوش رنگ این رشته ورزشی در المپیک توکیو ابراز خوشبینی و امیدواری کرد.

به گزارش برنا؛ دکتر مسعود سلطانی فر در بازدید از تمرینات تیم ملی وزنه برداری گفت: با توجه به گزارش هایی که دریافت کردم و بازدیدهای که مسئولان ورزش کشور به صورت مستمر از رشته های مختلف از جمله وزنه برداری داشتند و همچنین مواردی که از سوی رییس فدراسیون و سرمربی تیم ملی وزنه برداری در جلسات ستاد عالی بازی های المپیک مطرح شده، اگرچه دو سهمیه برای المپیک بیشتر نداریم که انشالله قطعی هم خواهد شد، شانس مدال های خوشرنگی داریم و انتظار مردم هم از رشته های وزنه بردار ، کشتی و تکواندو در المپیک بالا است.

وزیر ورزش و جوانان گفت: تلاش ما بر این است که بتوانیم بهترین امکانات و پشتیبانی را فراهم کنیم تا موانع و مشکلات موجود را در اعزام ها و اردوها حل کرده و تاکنون هم به لطف خداوند و تلاش مجموعه وررش کشور، فدراسیون وزنه برداری، کادر فنی و قهرمانان شرایط خوبی بوجود آمده و من خیلی امیدوارم دو مدال خوش رنگ از وزنه برداری در المپیک به ارمغان آید.

دکتر سلطانی فر ورزش را بهترین عرصه برای سرمایه گذاری با هدف شاد کردن دل میلیونها ایرانی دانست و اظهار داشت: مدال های ورزشکاران در رویدادهای جهانی، آسیایی و المپیکی باعث شادی و نشاط ده ها میلیون ایرانی می شود که هیچ عرصه ای در شاد کردن مردم با عرصه ورزش قابل قیاس نیست.

وزیر ورزش و جوانان گفت: با توجه به رسالتی که نسبت به مردم و قهرمانان داریم تلاشمان این است که با وجود محرومیت ها و محدودیت ها نیاز های ورزشکاران المپیکی را برطرف کنیم و تا کنون هم کم نگذاشتیم.

دکتر سلطانی فر با بیان اینکه پاداش قهرمانان سال 98 پرداخت شده، توضیح داد: سال 99 بدلیل دوران پاندمی کرونا رویداد خاصی برگزار نشد ولی برای مدال های المپیکی پاداش مناسبی را اعلام می کنیم تا قهرمانان با انگیزه بیشتری تمرینات و دوران آماده سازی را سپری کنند.

وزیر وررش و جوانان گفت: وزنه برداران پس از قطعی شدن سهمیه های المپیکی، کمک هزینه ماهانه پنج میلیون تومان را برای مدت 18 ماه دریافت خواهند کرد و این مهم شامل همه ورزشکارانی که سهمیه المپیک را بدست می آورند، خواهد شد.

دکتر سلطانی فر تاکید کرد: نهایت تلاش و حمایت را از قهرمانان و المپیکی ها انجام می دهیم تا با بهترین امکانات، بهترین نتیجه هم برای مردم به ارمغان آید.

نظر شما
جوان سال
جوان سال
پیشنهاد سردبیر
جوان سال
جوان سال
جوان سال
جوان سال
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته
بانک سپه
رایتل
اکت
بلیط هواپیما
بازرگانی برنا
دندونت
آژانس عکس برنا
تشریفات شایسته