امروز منتشر شد؛

اطلاعیه باشگاه استقلال درباره شایعات اخیر

|
۱۴۰۰/۰۳/۲۸
|
۱۰:۲۸:۵۸
| کد خبر: ۱۱۹۴۳۳۵
اطلاعیه باشگاه استقلال درباره شایعات اخیر
باشگاه استقلال به برخی شایعات واکنش نشان داد.

به گزارش برنا؛ سایت باشگاه استقلال نوشت: در روزهای اخیر اخبار کذبی درخصوص باشگاه استقلال منتشر شده که موجب نگرانی هواداران شده است.

در همین رابطه باشگاه استقلال اطلاعیه‌ای صادر کرد که به شرح زیر است:

با توجه به اینکه سرمایه ثبت شده باشگاه استقلال در فرایند اصلاح اساسنامه بیش از ۷۱۹ میلیارد تومان است و ارزش کارشناسی امروز باشگاه با توجه به املاک و دارایی‌ها و برند، حداقل دو برابر سرمایه ثبتی ارزش گذاری شده است، بنابراین وجود بدهی‌های احتمالی و قطعی که کمتر از ۵ درصد از ارزش کارشناسی امروز باشگاه است، بر اساس قانون تجارت، به هیچ وجه تهدید کننده موجودیت حقوقی و قانونی این باشگاه مردمی نیست.

مضاف بر اینکه واگذاری سهام از طریق بورس صرفا به هواداران عزیز که سرمایه اصلی این باشگاه هستند خواهد بود و هواداران محترم با خرید سهام استقلال نقش پررنگتری در تصمیمات آتی ایفا می‌کنند.

لازم به توضیح است که واگذاری سهام باشگاه استقلال از طریق سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بورس و اوراق بهادار، با مصوبه هیات واگذاری و با رعایت تشریفات کامل قانونی صورت می‌گیرد و در مرحله ابتدایی صرفا ۱۵ درصد سهام باشگاه برای کشف قیمت واگذار خواهد شد.

باشگاه استقلال همچنین بدین وسیله اخبار و حواشی ایجاد شده که موجب تکدر خاطر هواداران شده را به شدت تکذیب می‌کند و اعلام می‌کند با عوامل پخش کننده شایعات اخیر که شناسایی شده‌اند، از طریق محاکم قضایی برخورد قانونی می‌شود.

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک سپه
بانک صادرات
بلیط هواپیما
دندونت