رئیس کل دادگستری گلستان خبر داد:

دادرسی الکترونیک پرونده زندانیان گلستان به ۸۸ درصد رسید / استفاده ۱۰۲ زندانی از پابند الکترونیک

|
۱۴۰۰/۰۵/۱۹
|
۱۱:۴۲:۳۷
| کد خبر: ۱۲۱۸۲۱۵
دادرسی الکترونیک پرونده زندانیان گلستان به ۸۸ درصد رسید / استفاده ۱۰۲ زندانی از پابند الکترونیک
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: هم اکنون زندانیانی که پرونده دارند در 88 درصد جلسه های دادگاه به صورت تصویری شرکت می کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ حیدر آسیایی اظهار کرد: برای کاهش خطر شیوع کرونا در زندان های استان ،  حضور تصویری مددجویان در جلسه  های دادگاه از سال گذشته فراهم شده است .

 اسیابی افزود:  هم اکنون زندانیانی که پرونده دارند در  88 درصد جلسه های دادگاه به صورت تصویری شرکت و دفاعیات و مستندات خود را به قاضی پرونده ارائه می کنند.

وی ادامه داد: تلاش می کنیم این عدد  به زودی به 100 درصد برسد .

آسیابی گفت: از تیر ماه امسال هم امکان شرکت غیرحضوری در جلسه های دادگاه  برای همه افرادی که در دادگستری ها، دادسراها  و شوراهای حل اختلاف استان پرونده دارند، فراهم شده است .

رئیس کل دادگستری گلستان از فراهم شدن بستر ملاقات های غیرحضوری بین زندانیان و خانواده آنها هم خبر داد و گفت:  همه تلاش ما بر این است که مردم در شرایط همه گیری کرونا کمتر از خانه خارج شوند .

وی با بیان این که کاهش جمعیت کیفری زندان های استان با بهره‌گیری از تکنولوژی و فناوری های ارتباطی را هم دنبال می کنیم گفت: اکنون  102 نفر از زندانیان در گلستان با پابند الکترونیکی  بیرون از زندان تحت نظر هستند  و تلاش می کنیم  این عدد تا پایان امسال به 700 مورد برسد .

 

نظر شما
پیشنهاد سردبیر
رایتل
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت
رایتل
بانک صادرات
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
بلیط هواپیما
دندونت